Postel se jmenuje HiAm a má velmi zajímavou konstrukci. Je samozřejmě z pravého luxusního dřeva, hliníku a vše v prvotřídní kvalitě. Má zvláštní tvar jakoby s nebesy, kdy po stranách vystupují nahoru oblouky. Jenže to důležité je uvnitř postele.

Ta je totiž celá nacpaná elektronikou. A ne ledajakou. Čtecí osvětlení v horních partiích je jen malou drobností. To vytahovací plátno o úhlopříčce 70 palců v nohách postele je už jiná liga. Aby obraz byl perfektní, je u hlavy postele instalován 4K projektor a o perfektní poslech se stará dokonalé vícedimenzionální ozvučení.

Ale to není všechno. Postel je připojená k internetu a má vlastní systém chytrého domácího spotřebiče. Dokáže sbírat data o prostředí a podmínkách spánku, detekuje okolní zvuky, které by mohly narušovat spánek, a dokáže je pomocí svého audiosystému aktivně potlačovat. Vše se dá ovládat pomocí aplikace v iOs operačním systému.

Firma představila postel na festivalu designu v Miláně. Zde také odhalili hned pět základních barevných konceptů postele. Od azurové, přes tmavě rudou, až po kávově hnědou. Cenu firma neprozradila.