Dokonalá čistota a přirozená svěžest jsou výsledkem použití toalety Geberit AquaClean Sela. Přestože na první pohled vypadá jako jakékoliv běžné WC, ukrývá v sobě integrovanou sprchu zaručující jemnou, ale přesto účinnou hygienu. Tato toaleta, která vás očistí vodou, však překvapí i řadou dalších důmyslných a nečekaných funkcí.

Stále více lidí se po použití toalety spoléhá na očistu vodou. Zřejmě nejznámějším prostředkem je bidet. Proč ale toaletu či koupelnu vybavovat dalším přístrojem, když můžete mít toaletu a bidet v jednom? Právě takový komfort nabízí toaleta Geberit AquaClean Sela s integrovanou sprchou.

Dokonalá čistota jediným zmáčknutím tlačítka

Jemná a perlivá sprcha vás po použití WC omyje přesně takovou intenzitou, která vám bude příjemná. Na výběr máte až pět úrovní tlaku vody. Teplý proud i jeho vlastnosti můžete snadno ovládat pomocí intuitivního dálkového ovladače nebo panelem umístěným pod víkem toalety. Rovnoměrné pohyby vodního proudu vpřed a vzad se postarají o důkladné očistění intimních partií. Rameno sprchy se před každým použitím a také po něm opláchne čistou vodou. Použití a ovládání toalety si můžete prohlédnout na tomto videu:

Důmyslný a elegantní design

Návrhář a architekt Matteo Thun vsadil na jednoduchost. Toaletu Geberit AquaClean Sela pojal v nadčasovém a klasickém designu, který zapadne do jakékoliv koupelny. Všechny sofistikované funkce, včetně sprchy, jsou elegantně skryty v keramickém těle WC mísy. Ta je navíc pokryta speciální vrstvou, která zabraňuje usazování vodního kamene a nečistot, takže se toaleta snadno udržuje. Toaleta je pak vybavena anatomicky tvarovaným sedátkem a funkcí pomalého sklápění sedátka a víka.

Ohleduplnost vůči životnímu prostředí

Toaleta odpovídá nejen nejpřísnějším současným požadavkům na hygienu a design, ale šetří i životní prostředí. Díky provzdušnění sprchovacího proudu zaručuje toaleta dokonalou očistu při nízké spotřebě vody. Integrovaná funkce detekce uživatele pak zajišťuje ohřev vody až ve chvíli, kdy se k toaletě přiblížíte.

Více informací najdete na www.geberit-aquaclean.cz/sela

Vyzkoušejte Geberit AquaClean a vyhrajte luxusní wellness pobyt

Geberit rozšiřuje testovací zónu svých inteligentních toalet s integrovanou sprchou. Přijďte si k vybraným partnerům Geberit AquaClean mezi 1. 9. – 30. 11. 2015 vyzkoušet toaletu Geberit AquaClean a vyhrajte luxusní wellness pobyt v pětihvězdičkovém hotelu v Hluboké nad Vltavou.

Podrobnosti na www.geberit-aquaclean.cz/soutez

Zdroj: Geberit