Kouzlo jednoduché elegance bílé barvy je možné vystupňovat využitím černých nebo hliníkových kontrastních prvků. Výrobce umožňuje vložení černého nebo hliníkového (ALU) rámečku prosklení, černých klik či černých pantů. Třívrstvý tvrzený lak v matném povrchu vnese do interiéru punc nadčasovosti, stylu a elegance.

Dveře CLARA je možné zvolit si buď plné zcela hladké, nebo s profilováním v designu Quatro (horizontální profilace), Bordeaux (vertikální linie), Dakota (čtvercové tvary) a Tampa (obdélníkové profilování).

Dveře CLARA Masonite (typ Tampa) s velkou prosklenou plochou bez dělicích příček s černým rámečkem (vlevo). Vpravo pak nadčasová elegance třívrstvých bílých lakovaných dveří CLARA Masonite (typ Dakota se satinovaným prosklením polí).

Vlevo vícevrstvé lakované bílé dveře CLARA Masonite (typ Quatro) s horizontální profilací a s prosklením typu Vertika v černém rámečku. Vpravo pak bílé lakované dveře CLARA Masonite (typ Linea) se skleněným pruhem uprostřed dveří v bílém rámečku.

V on-line konfigurátoru si můžete zvolit vlastní kombinaci hladkého nebo profilovaného povrchu dveří, která se dá doplnit různou velikostí prosklení.

V této sérii dveří je možné nechat dveřní křídlo prosklít z jedné třetiny, umístěné vertikálně u kliky (typ Vertika). Rámeček prosklení je možné zvolit i v hliníkové variantě, v lesklé bílé nebo v kontrastní černé barvě. Je možné ponechat skleněný pruh uprostřed dveří (typ Linea). U dveří s profilováním Dakota je použito prosklení Dakota 4/4 – velká prosklená plocha s příčkami kopírujícími profilování plných dveří, dveře Tampa s velkou prosklenou plochou bez dělicích příček. Opět si můžete vybrat mezi černým a bílým rámováním.

Pokud dáváte přednost osobnímu poradenství, můžete navštívit některou ze 13 vzorkových prodejen Masonite (po ukončení vládních nařízení).

www.masonite.cz