Ačkoliv značka Walter Knoll začala fungovat v roce 1865 jako obchod s koženým zbožím, v průběhu let se začala ubírat zcela novým směrem – a tím je výroba dokonale propracovaného nábytku pro domácí, ale i kancelářské prostory.

Na designových kouscích se podílí věhlasní návrháři

V současnosti značka spolupracuje s věhlasnými designéry, jako jsou Norman Foster, skupina EOOS, Claudio Belini nebo turečtí designéři Sadi & Neptun Ozis. Společnost se chlubí sítí showroomů a výstavních prostor po celém světě.

Šimon Opekar ze společnosti Konsepti říká: „Značka Walter Knoll má zastoupení také v Čechách a my jsme moc rádi, že ji máme v portfoliu. Zákazníci si u nás mohou zblízka prohlédnout a inspirovat se ikonickými designovými kousky, které Walter Knoll představuje.“

Nová kolekce vám vezme dech

Nová kolekce sedacího nábytku je velmi elegantní a nadčasová – základem první pohovky s křesílkem jsou střídmý design a čisté tvary. Díky svému minimalistickému designu se hodí do takřka každého interiéru. Další kousek vyniká zaoblenými tvary s měkkým čalouněním – jde o kousek, který si vyberete, když chcete, aby se vám pohodlně sedělo.

Nechybí ani model, který vám dá díky svým zadním a bočním stěnám možnost vytvořit uzavřené, ale i polootevřené tvary – ideální do pracovních či odpočinkových zón.

Zdroj: Konsepti