Zpěvačka Katy Perry si koupila prostorný penthouse, který se nachází v rezidenční 31patrové budově Sierra Towers v Los Angeles. Dům stojí v prestižní čtvrti West Hollywood, v sousedství najdete Beverly Hills.

Dva byty v jednom?

Budova, v níž se byt nachází, byla navržena architektem Jackem A. Charneyem. Byt má rozlohu neuvěřitelných 280 metrů čtverečních – vznikl spojením dvou sousedních bytových jednotek do jedné. V bytě najdete nejen dvě ložnice, ale také tři koupelny.

Na další bydlení této zpěvačky se můžete podívat ve videu:

Zdroj: Youtube

Katy Perry si byt koupila od módní návrhářky a dědičky firmy Garmin Jen Kao. Ta za byt v roce 2016 utratila 9,3 milionu dolarů. Kao si byt nechala upravit na míru, proto zde najdete například domácí kino s plyšovými stěnami.

Z koupelny je výhled na celé město

V bytě nenajdete jen domácí kino, ale také prostor na cvičení jógy, mokrý bar či automatické zatemňovací závěsy, které zastíní skleněné stěny. Přes ně se můžete dívat na celé město, ale i blízký kaňon.

Podlaha v bytě je tvořena tmavým dřevem z ořechu. To dokonale kontrastuje s bílou výmalbou. Nechybí zde kvalitní nerezové spotřebiče, ale i kamenný obklad za kuchyňskou linkou. Dominantou kuchyně jsou kožené barové stoličky.

V bytě najdete také průchozí spíž, soukromou pracovnu, ale také hlavní apartmá s velkou koupelnou, odkud se můžete dívat na celý Hollywood.

Neuvěříte, kolik zde zaplatí za poplatky

Měsíční výše poplatků za tento byt je neuvěřitelných 5 249 dolarů měsíčně. Této výši nasvědčuje i to, že součástí rezidence jsou také ostraha, venkovní bazén, fitness centrum nebo asistované parkování řidičem. Ten je stejně jako ostraha dostupný 24 hodin denně.

Zdroj: dirt.com, mansionglobal.com