Poté, co Sylvester Stallone prodal své sídlo v Beverly Hills zpěvačce Adele za 58 milionů dolarů, koupil si s manželkou dům v Miami za 35 milionů dolarů a nyní žije na Floridě. Přesto, s některými mnoha vazbami na Kalifornii, potřebovali nemovitost v blízkosti Los Angeles, takže koupil nové sídlo v chráněné komunitě v Hidden Hills za 18,2 milionu dolarů.

Pokud jste už dříve slyšeli název Hidden Hills, je to proto, že v této střežené uzavřené komunitě žije mnoho dalších hvězd, jako například sestry Kardashianovy, Justin Bieber, Britney Spears, Drake a Will Smith.

Nové sídlo Sylvestera Stallona o rozloze necelých tisíc metrů čtverečních stojí na pozemku o velikosti 10 tisíc m². Kromě hlavního domu se zde nachází také dům pro hosty, dům s bazénem a stáj pro koně.

Hlavní dům má 4 ložnice a 7 koupelen. K nejvýznamnějším prvkům v hlavním domě patří prostorná kuchyně s žulovými pulty a profesionálními spotřebiči, místnost s kamennými podlahami a skleněnými stěnami, knihovna, formální jídelna s kazetovými stropy, mediální místnost, vinný sklípek s degustační místností a studovna v patře. Luxusní hlavní apartmá má dvě obrovské šatny, bar, prádelnu, soukromý balkon a vlastní koupelnu.

Na pozemku je k dispozici 100 citrusových a avokádových stromů, jízdárna pro jízdu na koni, jezírko, podél kterého se lze procházet, a lodžie pokrytá vinnou révou. Na pozemku je samozřejmě také bazén s vloženou vířivkou, ke kterému se jde po kamenné cestě z hlavního dvora. Nechybí ani domek s venkovním posezením, garáž pro 4 auta a bezpečnostní systém.

Zdroj: Profimedia.cz, Architecturaldigest.com