V těchto dnech uvádí firma FAGOR ELEKTRO na trh žhavou novinku výjimečných parametrů. Jedná se o chladničku model FFA8865, která je vedle chladicí části o kapacitě 185 l a mrazničky s 66 l vybavena i středovou skladovací zónou o objemu 37 l.

Umí toho mnoho

Chladnička i mraznička jsou beznámrazové (tzv. systém No Frost). Zajímavostí střední zóny je možnost nastavení teploty od -14 °C do +14 °C, takže podle momentální potřeby můžete zvětšit objem chladničky nebo mrazničky právě o tuto část. Snadné ovládání a přehled o nastavených funkcích zaručuje velký interaktivní displej LCD. Přístroj je vybaven funkcí zrychleného chlazení (Supercooling) a zrychleného zmrazování (Superfreezing).

V době dovolené jistě oceníte i funkci „prázdninový provoz“, která zamezuje vytváření zápachu v prázdné chladničce v době vaší dlouhodobější nepřítomnosti. Pokud necháte dvířka mírně nedovřená, díky speciálnímu systému se automaticky sama dovřou. Je-li doba otevření dveří delší, na zvýšení teploty v chladničce nebo mrazničce upozorní výstražná zvuková signalizace a kontrolka.

O hygienické prostředí v chladničce se stará nejen antibakteriální úprava stěn, ale i filtr Bio No-Frost. Potraviny se odkládají na desky z bezpečnostního skla, pozornost upoutá také schránka na zeleninu. Jednak je vybavena kolečky, takže její pohyb je velmi snadný a pohodlný, dále její vnitřní přemístitelná oddělovací přepážka je tvořena tzv. zvlhčovačem SPA. Tento zvlhčovač zaručuje postupné uvolňování vlhkosti do schránky, takže nedochází k vysušování skladované zeleniny ani ovoce. Díky tomuto zvlhčovači se tak prodlužuje jejich svěžest a čerstvost.

Klimatická třída SN-T zaručuje perfektní činnost chladničky i při teplotě okolního prostředí 43 °C, o úspornosti svědčí energetická třída A+. Výjimečnost této chladničky podtrhuje atraktivní design v elegantním nerezu nebo módní černé barvě.

Doporučená prodejní cena: 29.990 Kč.

FAGOR ELEKTRO, s. r. o.