Představujeme vám praktické vybavení určené do koupelen, které slibuje i bonus navíc.

Z čeho můžete vybírat

V případě nové sanity jde o sympaticky zaoblené tvary, u sprchového koutu zase oceníte pivotový systém otevírání. Na nábytku se promítají nové barvy, volně stojící regály nabídnou vzdušnost. A zrcadlo s LED podsvícením slibuje, že se opravdu budete dobře vidět.
Poslouží také drobnosti v podobě vychytaného držáku na mýdlo, sprchového závěsu nebo třeba ručníků. Aby pak nové ručníky zůstaly dlouho jako ze škatulky, pomůžou inovované prací prostředky a aviváže.
Nezapomněli jsme ani na ochranu povrchů. Do koupelny se hodí nová barva stěn bránící tvorbě plísní a bakterií, a kdo má rád dřevo, ví, že ho také musí čas od času znovu ošetřit. Třeba kvalitním olejem.

Triky pro čistou koupelnu

Nová nebo starší, každá koupelna potřebuje pravidelný úklid. Co ho usnadní? Nečistoty z podlahy vysávejte denně. Do odtoků používejte sítka, stojí pár korun a zamezují ucpávání odtoků, současně eliminujete tvorbu kruhových „map“ v jejich okolí, když voda špatně odtéká. Sprchové zástěny ze skla a rovněž zrcadla utírejte vždy, když na ně dopadnou kapky vody, včetně jejich hran. Tím zamezujete jejich poškození.

Zdroj: Ayeto Eco