Češi patří celosvětově mezi největší milovníky domácího koupání. Především nadzemní bazény najdete doslova všude, i v té nejmenší vesnici. Nový hodnotný zdroj informací pro všechny majitele bazénů a relaxačních technologií nabízí nyní na svém webu společnost Marimex.

Náš nový web obsahuje všechny potřebné praktické rady, které pro návštěvníky tvoří naši odborníci na jednotlivé produkty, jako jsou bazény, zastřešení bazénů, infrasauny nebo vířivé vany. Své práci nejen dobře rozumí a znají všechny materiály a produkty, ale také jsou v blízkém kontaktu se zákazníky, takže vědí, jaké jsou jejich nejčastější otázky a co je trápí,“ říká Viktor Malcev z Marimexu.

I každodenní používání bazénu či infrasauny může být díky těm správným znalostem příjemnější. V poradně na webu Marimexu se tedy lidé dozvědí například to, jak vybrat bazén, jak používat bazénovou chemii, jak se správně saunovat nebo jak pečovat o vířivku.

Sledujeme, že v poslední době roste objem prodaného příslušenství k bazénům. Jeho výběr může být někdy poměrně složitý. Proto jsme také k produktům, které máme v nabídce, přidali informace o nezbytném příslušenství i o tom doporučeném, které sice není úplně nutné, ale může vám používání bazénu zpříjemnit nebo prodloužit jeho životnost, aby byl dlouho krásný a funkční,“ vysvětluje Malcev. Dodává také, že zatím mají návštěvníci webu k dispozici odpovědi na ty nejčastější otázky. Postupem času ale budou odborníci odpovídat i na další konkrétní otázky zákazníků. „Vše budeme průběžně publikovat na stránkách, takže každý další návštěvník, který bude řešit podobný problém, má odpověď k dispozici,“ dodává.

Kromě informační části, která je na českém internetu bezkonkurenčně nejrozsáhlejší, nabízí příznivcům domácích bazénů web Marimexu také e-shop, který prošel celkovou úpravou, nyní je přehlednější a lépe se s ním pracuje.

I prodejní část webu je spojena s poradnou, takže zákazník vidí už v průběhu nakupování veškeré příslušenství, které bude potřebovat k vybranému bazénu. „Zároveň se ještě snažíme přidat přímo k informacím o produktu i užitečná praktická fakta související s pořizováním výrobku – tedy například rozměry krabice, průběh montáže a další věci, na které se našich prodavačů zákazníci často ptají,“ popisuje Malcev.

Velmi důležitou součástí e-shopu jsou pak zkušenosti samotných zákazníků. Ti mají možnost produkty hodnotit a přispívat svými komentáři. I díky postřehům reálných zákazníků se nový web Marimexu stává tím prvním místem, kde lidé toužící po novém bazénu, infrasauně či vířivce hledají potřebné informace.

-Marimex-