Často stačí jenom málo. Vždyť pořídit si elegantní tapety není nijak složité. Jen je zapotřebí zvolit ty správné motivy. My se právě v tomto článku zaměříme na některé zajímavé motivy, jež jsou v poslední době tolik oblíbené. Třeba si i vy vyberete takový, který vám bude vyhovovat.

Dřevěný most v přírodě

Naším prvním tipem na tapety do obývacího pokoje je variace s dřevěným mostem, který vede přes divokou řeku. Most je doslova obepnut divokou vodou, se kterou dokonale koresponduje sytě zelené okolí. Listy bujných rostlin jen dokladují pohodovou atmosféru, která souvisí právě s přírodou a divokostí, jíž se může vyznačovat. Pohled na tuto scenerii je pokaždé kouzelný a vyvolá v člověku touhu po procházce na čistém vzduchu v krásném a člověkem nezasaženém okolí.

Podívejte se z okna přímo na pláž

Milujete pohodovou dovolenou, kdy si dokonale odpočinete na pláži? Aby ne! Příjemné pocity, jež jsou s takovýmto pobytem spjaté, vám nikdo ničím nemůže nahradit. Přesto není od věci si na takovéto chvíle vzpomenout. Učinit tak můžete klidně i bezděčně tak, že si domů dáte stylovou tapetu zobrazující právě tuto scenerii. Palma v kombinaci s mořskými břehy a všudypřítomným pískem vypadá moc hezky. Barevně obývací pokoj dokonale oživí. Můžete si být jistí, že pohled na takovéto pozadí bude vždy kouzelný a neskutečně zajímavý.

Lilie a jejich jemná krása

Kdo by neznal lilie? Tyto nádherné květiny symbolizují dokonalou jemnost se vším všudy a samozřejmě umí místnost změnit natolik, že v ní bude velmi příjemně. Kombinování zeleně a růžovobílých květů lilií je naprosto kouzelné. Prostor nijak nenaruší a nebude působit dominantním dojmem. Dokreslení atmosféry tímto způsobem je velmi jednoduché a nijak drahé.

Eiffelovka v nenápadné šedi

Jednou z nejznámějších a nejslavnějších staveb na světě je Eiffelova věž. A není se čemu divit, vždyť každým rokem navštíví Paříž statisíce lidí, kteří obdivují krásu tohoto kovového kolosu. Zobrazení Eiffelovy věže v černobílém provedení je velmi působivé. Hra stínů je doslova neuvěřitelná a světlo prostupující obrazem dokáže působit velmi zajímavě.

Kamenná stěna působí velmi elegantně

Rádi byste spíše rustikální provedení konkrétního prostoru? Určitě by to neměl být žádný problém. Stačí si jen pořídit fototapetu zachycující právě kamennou stěnu. Vypadá naprosto realisticky, takže si můžete být jistí, že dokonale zaujme. Finančně vás vyjde na zlomek ceny klasické kamenné stěny.