Střešní okna FAKRO zvyšují komfort života v podkroví. Přísun čerstvého vzduchu a přirozeného světla je velmi důležitý pro každodenní fungování i zdraví člověka. Ale pokud si chceme během volných dnů přispat nebo jednoduše si odpočinout po náročném dni v práci, potřebujeme dostatečně zastíněnou ložnici. I v podkrovní pracovně je potřebný dostačující stín, aby při práci na počítači nevznikaly reflexy tvořené slunečními paprsky a neznesnadňovaly práci. Právě v těchto chvílích vnitřní rolety poskytnou stín a ochrání ložnici, dětský pokoj, obývací pokoj nebo pracovnu.

Výběr a koupě rolety se zdají být samozřejmostí. Nicméně její úloha bývá v mnoha domácnostech stále podceňována a střešní okna často nejsou doplněná o tento funkční element. Již v etapě dokončovacích prací je dobré se zamyslet nad koupí zvýhodněného setu střešního okna s již namontovanou roletou. Přinese nám to hned několik výhod. Lepší cenu při koupi setu, jistotu kompatibility a řádné montáže rolety, úsporu času a nákladů na montáž a také případnou snadnou reklamaci jednotlivých částí setu.

Za zmínku stojí také další plusy plynoucí z instalace vnitřních rolet. Zajištění soukromí, ochrana před UV zářením nebo pohodlná obsluha. FAKRO nabízí rolety ovládané ručně, ale i dálkově díky systému Z-Wave nebo WiFi. V závislosti na zvolené variantě jsou rolety ovládány dálkovým ovladačem nebo aplikací v chytrém telefonu.

FAKRO nabízí širokou paletu rolet, které nejen dokonale ladí se střešními okny, ale také zaručují snadnou montáž. Rolety FAKRO jsou stvořeny přímo pro okna výrobce a společně tak zdobí a zútulňují interiér.