Nejnovější střešní výklopně-kyvné okno FPP-V preSelect MAX vyniká nejvyšší možnou kvalitou provedení, inovativními řešeními a velmi dobrými termoizolačními parametry.

Inovativní řešení

Okno preSelect MAX nabízí dva na sobě nezávislé způsoby otevírání: výklopný a kyvný. Samostatné otevírací funkce zajišťují stabilitu a zvyšují bezpečnost používání. Inovativní systém kování zaručuje plnou stabilitu křídla při obou způsobech otevírání. Možnost vyklopení křídla vně poskytuje dodatečný prostor v podkroví a panoramatické výhledy do okolí. V kyvném režimu je možné zablokovat křídlo pro snadnější čištění vnějšího skla.

Skvělá funkčnost

Inovativní kování preSelect MAX zaručuje vysokou funkčnost a odolnost konstrukce, a také umožňuje otevření okna až do úhlu 45°, což je skoro o 30 % více než v okně předchozí generace. Je to ideální řešení pro všechny, kteří touží po komfortu a po neomezeném výhledu ven. Navíc jsou okna preSelect MAX dostupná ve velkých rozměrech vybavená trojskly, dokonce rozměr 134x160 cm. Za určitých podmínek může toto okno plnit funkci nouzového východu.

Pohodlná manipulace

Nové výklopně-kyvné okno má pozměněnou polohu posuvného přepínače preSelect, který je u nové verze okna umístěn ve spodní části rámu, aby se zajistila lepší funkčnost a pohodlnější ovládání. Přepínač se používá pro změnu způsobu otevírání okna a při zcela zavřeném okně není vidět. Klika Elegant umístěná ve spodní části křídla umožňuje pohodlnou obsluhu okna a spárové větrání ve dvou polohách.

Nejvyšší kvalita

Okno je vyrobeno z vysoce kvalitního borovicového dřeva, vrstevně klíženého a vakuově impregnovaného, což zaručuje odolnost a kvalitu. V okně je použito mnoho unikátních řešení, která ovlivňují kvalitu vzduchu v podkroví, energetickou úspornost a odolnost oken. Došlo také ke zvýšení bezpečnosti používání a odolnosti proti vloupání.

Rozsah montáže

Okno se montuje ve střechách se sklonem od 15° do 55°, speciální verze okna ve střechách se sklonem od 55° do 85°. Díky široké nabídce těsnicích lemování lze okno montovat prakticky do každé střešní krytiny, a modulové verze umožňují seskupovat okna do sestav.

Přepínač preSelect

Umožňuje změnu způsobu otevírání křídla. Díky umístění v dolní části rámu zajišťuje lepší funkčnost a pohodlnější ovládání. Při zcela zavřeném okně není vidět, což prospívá vysoké estetické hodnotě.

Automatická ventilační klapka V40P




Ventilační klapka V40P automaticky přizpůsobuje průřez ventilačního kanálu proudění vzduchu a zajišťuje přísun optimálního množství vzduchu do místnosti. Poskytuje také zdravé mikroklima v podkroví, úsporu energie a nižší náklady na vytápění.


Systém topSafe

Zaručuje zvýšenou bezpečnost a ochranu střešního okna, stejně jako odolnost proti vloupání.

Doplňky

Okno lze vybavit doplňky z široké nabídky vnitřních i vnějších doplňků, které stanoví nejenom dekorativní prvek, ale zároveň přináší možnost kontroly nad množstvím a intenzitou pronikajícího slunečního světla a tepla.

Technologie thermoPro

Použití technologie thermoPro zvyšuje kvalitu a parametry střešních oken, což má za následek jejich vyšší energetickou účinnost, delší životnost, vynikající těsnicí vlastnosti a snadnější montáž.

Čtyřnásobný systém těsnění




Okno je vybaveno čtyřnásobným systémem těsnění. Těsnění při zasklení zaručuje dodatečnou těsnost během extrémních povětrnostních podmínek a redukuje mikrootřesy oplechování za silného deště.

Záruka

Na okno FPP-V preSelect MAX poskytuje FAKRO záruku 10 let, a doživotní záruku na odolnost tvrzených skel proti krupobití.