Památkově chráněná nemovitost Marshalls Manor v srdci středního Sussexu ve Velké Británii bývala majetkem kapitána Johna Pilfolda, bojujícího pod admirálem Nelsonem v bitvě u Trafalgaru. Pravidelnými návštěvníky sídla byli jeho synovec, romantický básník Percy Bysshe Shelley, a jeho manželka, spisovatelka Mary Shelley, která je autorkou románu Frankenstein o vědci, jenž stvořil monstrum podobné člověku s nadlidskou silou.

Poslední roky bylo sídlo spojeno s místními lékaři, a to jako jejich domov a zároveň jako chirurgická ordinace. Dům byl značně rozšířen a současnými vlastníky velmi dobře udržován. Nyní jsou k dispozici dvě zimní zahrady, které jsou postaveny přímo u hlavní budovy a vytvářejí prostor o téměř 450 metrech čtverečních, jenž je využit pro odpočinek i zábavu. Kromě hlavní kuchyně vznikla ještě druhá, sice menší, ale stejně kvalitně vybavená, v zadním traktu domu.

Nedaleko hlavní budovy se nachází samostatný domek o rozloze více než 70 metrů čtverečních, umožňující buď vícegenerační bydlení, nebo může sloužit jako domek pro hosty. Je v něm umístěna jedna ložnice, obývací pokojík s kuchyňkou a sociální zařízení.

Na pozemku se nachází velká, dvoupatrová garáž s parkováním až pro pět vozidel. Dále pak v hlavní budově najdeme velkou místnost sloužící buď jako pracovna, nebo jako herna, či studio.

Jihozápadní zahrada je zvláště velká a chrání nemovitost ze strany hlavní ulice. Na zahradě najdeme zákoutí s perfektně střiženým anglickým trávníkem, s rybníčkem, dobře opečovávanými bylinkovými záhony a v blízkosti se nachází také velká zeleninová zahrada. Ze zadní strany zahrady stojí brána, která nabízí přímý přístup na rekreační hřiště Cuckfield s dětským hřištěm a tenisovými kurty.

Nemovitost se nachází v Cuckfield Village, uprostřed Sussexu, autem méně než hodinu od Londýna a asi 20 minut od Brightonu a letiště Gatwick. V samotném městě se nachází perfektní vybavenost – obchody, butiky, benzinová stanice i lékařské centrum, restaurace a kavárny či hotely, dokonce i bary a zábavní centrum, takže člověk může bydlet o samotě, a přesto v blízkosti veškeré městské infrastruktury. Pokud by si dům vyhlédla rodina, rozhodně neprohloupí, neboť v této lokalitě se nachází několik velice kvalitních soukromých i veřejných škol, a to jak základních, tak středních.