Máte ve svém okolí pseudobarokní zámeček? Irituje vás sousedův šmoulí domek? Křiklavá barva? Absurdní tvar? Věžičky? Zůstali jste v němém úžasu z nabubřelého hradu? Vyfoťte ty největší pecky, okomentujte je a vložte na naše webové stránky. Z finálové desítky vybere odborná porota tři největší perly a autoři fotografií získají hodnotné ceny.

V loňském ročníku nás překvapilo velké množství zanedbaných, ale jinak architektonicky hodnotných domů. Proto budeme rádi, když se letos budete soustředit na výtvory, které se staly spíše obětí investorského nevkusu než zanedbané péče.

Jak soutěžit?

Nahrávat své fotografie s krátkým popisem můžete v této fotogalerii:

Fotografie může nahrávat pouze registrovaný a přihlášený uživatel serveru www.dumazahrada.cz. U svých přihlašovacích údajů prosím vyplňte mailovou i korespondenční adresu. Pokud vyplníte i mobilní telefon, bude v případě výhry komunikace mnohem rychlejší.

Každá fotografie by měla mít svůj popisek. Každý uživatel může nahrávat neomezený počet fotografií. Ovšem všechny jeho fotografie budou hodnoceny a do případné finálové desítky se může dostat jen jedna – nejlépe hodnocená. Soutěžící tak nemůže vyhrát více výher. Prosíme všechny soutěžící, aby nahrávali své fotografie o maximální velikosti 3 MB, ale zálohovali si své fotografie v původní velikosti, abychom je případně mohli využít i v tištěné podobě, která potřebuje co nejlepší kvalitu. Děkujeme.

Průběh soutěže:

**POZOR! PRODLOUŽILI JSME MOŽNOST NAHRÁVÁNÍ FOTOGRAFIÍ DO 15.10. 2013**

  • Fotografie vkládejte od 16.7.2013 do 15.10.2013
  • Hlasování veřejnosti bude probíhat od 17.9.2013 do 25.10.2013
  • Finálovou desítku zveřejníme v DŮM&ZAHRADA 12/2013 a také na www.dumazahrada.cz.
  • Vyhlášení vítězů bude v DŮM&ZAHRADA v čísle 1/2014 a také na www.dumazahrada.cz.

O co můžete soutěžit?

  • První místo: Přístroj NESCAFÉ® Dolce Gusto®
  • Druhé místo: Parní hrnec Tefal
  • Třetí místo: Tlakový hrnec Fagor Innova