Petra Ecclestone zakoupila tuto luxusní nemovitost v roce 2011 od Candy Spelling, vdovy po známém televizním producentovi Aaronu Spellingovi. Cena, za kterou tento obrovský dům, který bychom bez přehánění mohli nazvat zámkem, pořídila, byla 85 milionů dolarů. Candyland, jak se sídlu přezdívá, zaujímá přímo neuvěřitelnou užitnou plochu téměř 5 400 metrů čtverečních!

Ve vile se nachází 14 ložnic a 27 koupelen. To ovšem není zdaleka vše. Kromě společenských místností se zde nachází opravdu spousta prostoru pro zábavu majitelů a jejich návštěv. V přízemí je velká bowlingová místnost s dvěma drahami, velká a perfektně vybavená posilovna, lázně a kino s pohodlnými sedačkami a nejmodernějším technickým zázemím. Dále tu najdeme opalovací místnost s několika solárii a menší kadeřnický salonek. Parkovací stání a podzemní garáž prý dokážou pojmout až 100 aut!

Celkem tato nemovitost zahrnuje 123 pokojů a je údajně větší než Bílý dům ve Washingtonu. Součástí sídla je také tenisový kurt a dva bazény. Když Petra Ecclestone dům zakoupila, najala 500 dělníků a řemeslníků, aby nemovitost zrenovovali.

V roce 2016 se poprvé snažila dům prodat, a to za částku 200 milionů dolarů. Bohužel však neúspěšně. Vloni, po svém rozvodu s podnikatelem Jamesem Stuntem, s nímž žila v manželství šest let, uvedla nemovitost na trh podruhé, a to za cenu 175 milionů dolarů. Nyní zlevnila ještě o 15 milionů a doufá, že tentokrát již s prodejem uspěje.

Jak to bude s manželským vyrovnáním, není známo, informace se zatím na veřejnost nedostaly, nicméně se ví alespoň to, že James podepsal předmanželskou smlouvu, a proto dostane odstupné ve výši 16 milionů dolarů, zatímco Petra bude mít v péči jejich tři společné děti.