Sídlo, které hudebník Phil Collins před 5 lety koupil původně za 33 milionů dolarů a které dříve patřilo také jeho kolegyni z branže Jennifer Lopez, nyní získalo nového majitele. A to teprve po pouhém měsíci na trhu za 40 milionů dolarů.

Sídlo ve španělském stylu má bílou kamennou fasádu, která krásně kontrastuje se svěžím zeleným okolím a jasně modrým oceánem. Součástí domu je výtah, vnitřní nádvoří s jezírkem a 60metrový bazén s vířivkou. Zadní dvůr je lemován palmami, které vytvářejí relaxační tropickou atmosféru.

Uvnitř domu jsou 150 let staré dřevěné detaily a dvoupatrová rotunda zakončená pracně vyklenutými dřevěnými trámy a obrovským osmibokým světlíkem. Formální obrovský obývací pokoj a jídelnu s tmavými dlážděnými podlahami a klenutými okny dělí pouze několik robustních sloupů. Rodinný pokoj je zařízen mohutnými koženými pohovkami a vyzdoben vermilonovými závěsy nad trojicí obloukových oken od podlahy až ke stropu. Přilehlá kuchyně je zase elegantně vybavena bílými mramorovými pulty a zařízena špičkovými spotřebiči na úrovni šéfkuchaře.

Šest ložnic a 8 koupelen v sídle zahrnuje také hlavní apartmá laděné do uklidňující neutrální palety barev. Snaží se tak nekonkurovat výhledu na třpytivou vodu přes skleněné francouzské dveře, které se otevírají na obrovskou lodžii.

Zdroj: Profimedia.cz, Oceandrive.com