Ohromný střešní byt byl domovem tohoto herce v letech 2002 a 2003, tedy v době, kdy jste měli možnost herce vidět v romantických komediích Jak na věc a Láska nebeská.

Apartmán má vlastní vchod i výtah. Tím se majitel dostane do apartmánu, který je jak dělaný pro filmovou hvězdu. Je plný světla díky ohromným oknům i křišťálovým lustrům. Ty najdeme všude – včetně kuchyně i chodby.

Rozloha bytu je opravdu velkorysá, a to především díky gigantické společenské místnosti, která má výhled na všechny strany Londýna. A že je to výhled parádní – je odtud vidět Londýnské oko, Muzeum přírody a historie, Shard apod. Užívat si mohl Hugh Grant výhled, i když byl ve vířivce nebo v bazénu. Obojí je na velké terase, která je vysoko nad střechami ostatních domů. Je tu tak zajištěno soukromí.

Součástí bytu je i venkovní kuchyně, kinosál nebo tři ložnice. Hlavním spojujícím znakem, kromě výše zmíněných lustrů, celého interiéru je sklo, zrcadla a leštěný nerez. Byt by místy klidně mohl konkurovat petřínskému zrcadlovému bludišti.

Související články