Smyslem Festivalu Woman&Life je zprostředkovat ženám všech věkových kategorií co největší množství užitečných informací, které se dotýkají jejich života, osobního rozvoje, rodiny, kariéry a seberealizace a také péče o zdraví a krásu.

Festivalový program

Ve Střední hale Průmyslového paláce, na hlavním pódiu, budou připraveny hudební skupiny a sólisté, muzikálová a taneční vystoupení, pořady uznávaných koučů z oborů sebepoznání, motivace a rozvíjení nejen ženského potenciálu, setkání s osobnostmi z různých oborů, z vrcholového sportu, s oblíbenými umělci a tvůrci, módní přehlídky z dílen známých návrhářek a značek. Těšit se můžete na dvoudenní „Tančírnu“ s přehlídkou a výukou tanečních stylů pro aktivní zapojení všech návštěvníků a autogramiády.

Osvětový odborný program

V pravém křídle Průmyslového paláce budou otevřeny seminární prostory s širokou společenskou a zdravotní tématikou: osobní rozvoj, životní styl, zdraví a jeho prevence, psychologie, komunikace, výživa, stravovací návyky, obezita, hubnutí, otázky těhotenství, mateřství, rodičovství a výchovy, partnerské vztahy, pořad „Zdravě myslet, zdravě žít“, knihy a setkání s autory, vzdělávání, kariéra, společenské postavení žen, alternativní pohled na život a duchovní sféra. Současně proběhne prezentace zajímavých novinek a prospěšných produktů od vystavovatelů – ve spolupráci s lékaři, odborníky, kouči, známými osobnostmi a sdruženími.

Na veletrhu můžete nakupovat

V Pravém křídle Průmyslového paláce na vás čekají prodejní stánky, kde budou zajímavé kosmetické produkty, metody a služby péče o tělo, biopotraviny, zdravá výživa, dietní strava, ženská, dětská a odborná literatura, didaktické pomůcky, vzdělávací kurzy, fitness&wellness, módní odívání a doplňky, šperky, bižuterie a jiné.

A co je ještě důležité – na veletrhu si můžete pořídit předplatné našich časopisů Překvapení, Vlasta, Týdeník Květy, Kreativ, Gurmet, Dům a zahrada, National Geographic, Story, Kondice, Glanc se slevou 25 % - 41 % oproti stánkové ceně a navíc k ročnímu předplatnému si můžete vybrat na místě dárek.

Služby zdarma

Po celé dva dny Festivalu můžete navštívit centrum partnerských a rodinných vztahů, kde je připraven tým zkušených kouček, výživoví poradci. Probrat můžete otázky hubnutí, navštívit poradnu vyšetření prsu, centrum líčení a účesů, služby formování těla, centrum dentální prezence, centrum relaxačních cvičení a masáží.

Soutěž o ceny

Zapůjčení mercedesu na víkend, trička a čepice podepsané Dominikem Haškem, vstupenky na koncerty a muzikály, vouchery na masáže a víkendové pobyty, vouchery na nákup zboží a mnoho dalších cen je připraveno pro výherce.

Na koho se na Festivalu můžete těšit:

Andrea Kalivodová, Dominik Hašek, Jiří Langmajer, Karel Weinlich, Michal Viewegh, Mark Dzirasa, Filip Jankovič, Jan Měšťák, Miroslav Krejčíř, Jitka Vlková, Petra Krajčinovič, Petr Havlíček, Jaroslava Procházková, Ivana Follová, Monika Vaverová, Yehuda Tagar, Lukáš Bechyně, Jiří Vokáč Čmolík, Lilia Khousnoutdinova, Daniela Drtinová, Viktor Sodoma, Lucie Klásek a mnoho dalších. Po celé dva dny bude moderovat Aleš Lehký.

Detailní program je uveřejněn na www.festivalprozeny.cz.