Tato popová superstar a mezinárodní módní ikona, která pronikla i do módního a kosmetického byznysu, koupila nemovitost před pouhými dvěma lety za 6,8 milionu dolarů. Bohužel poté, co na jaře roku 2018 neznámý vetřelec vypnul bezpečnostní systém a vnikl do domu, se rozhodla, že se zde již necítí bezpečně. Rihanna sice v inkriminované době nebyla ve své rezidenci a 26letý zloděj, který zde dokonce strávil noc, byl nakonec zatčen a odsouzen k pobytu ve vězení, nicméně její rozhodnutí dům prodat je neotřesitelné.

Luxusní nemovitost však od prosince minulého roku ležela na realitním trhu bez velké pozornosti možných zájemců. Rihanna proto změnila strategii a prozatím bude dům pronajímat.

Rezidence je skryta za branami a vysokou a hustou zdí stromů a listí. Dům o ploše přes 700 metrů čtverečních má šest ložnic a osm plných a dvě poloviční koupelny. V blízkosti hlavního domu stojí ještě domek pro hosty a garáž pro dvě auta.

Po vstupu do hlavního prostorného foyer, které je vyloženo geometricky skládanou kamennou dlažbou a kde jednotlivá poschodí propojuje schodiště v secesním stylu, můžete spatřit velké mosazné lustry. Prostor se dále otevírá do moderního obývacího pokoje s jídelnou, elegantním krbem a neobvyklými stropními lištami s dřevěnými trámy a LED podsvícením. Lustr a boční nástěnné lampy vytvářejí dostatek osvětlení, avšak pro intimní atmosféru lze zvolit právě jemné bodové osvětlení, které najdeme i v dalších pokojích. Na kamenné podlaze leží kusový koberec, který prostor zútulňuje, a celkovou atmosféru dotváří v rohu stojící klavírní křídlo.

Kuchyně je samostatným nádherným královstvím. Elegantní barvu šedého mramoru ústředního ostrova a opět kamennou podlahu doplňují a zútulňují skříňky z hnědého masivu. Linka je vybavena moderními a designovými spotřebiči a opět zde kromě lustru najdeme i bodové LED osvětlení. Ke kuchyni přiléhá velká prostorná jídelna s posezením pro osm osob a nádherným masivním stolem v čele.

Kromě hlavních místností se v domě nachází také rodinný pokoj, herna s kulečníkovým stolem, plně vybavená posilovna a soukromé kino s koženými křesly, stupňovitě umístěnými tak, aby všichni diváci měli skvělý výhled na široké plátno.

Čtyři ložnice s vlastními koupelnami jsou rozmístěny ve dvou patrech (jedna ložnice v přízemí, ostatní v horním poschodí), další dvě jsou pak v domku pro hosty. V hlavní ložnici, zvané master suite, která připomíná samostatné apartmá, se nachází také krb a menší obývací pokoj. Z této ložnice je samostatný vstup na balkon, odkud je nádherný výhled na okolní les. Na zahradě je pak umístěn velký bazén ve tvaru písmene L a s vlastní vířivkou, který je obklopen terasou s lehátky a dalším zahradním posezením.

Devítinásobná vítězka Grammy a držitelka šesti Guinnessových světových rekordů, jejíž skutečné jméno je Robyn Fenty, si údajně udržuje globální portfolio několika nemovitostí, o kterých se říká, že zahrnují i luxusní 22milionovou oceánskou vilu v elegantním butikovém resortu či enklávu v jejím rodném Barbados. Je také nepotvrzenou majitelkou domu zhruba za 9 milionů dolarů ve čtvrti St. John's Wood v centru Londýna, který stojí v blízkosti podobně drahého domu, který je ve vlastnictví sira Paula McCartneyho.