Opuštěná ponožka, další červené tričko, fotbalový dres… Také občas na dně prádelního koše naleznete zapomenutý kus oblečení? Pračka Samsung AddWash díky svým speciálním dvířkům řeší tento problém jednou provždy. Kdykoli během pracího cyklu jimi můžete přidat kus oblečení nebo třeba aviváž a budete mít jistotu, že o vaše prádlo bude dokonale pečováno.

Technologie pro šetrné praní

Samsung sází na pokročilé technologie, a proto své pračky vybavil technologií EcoBubble™, která vytváří z pracího prostředku, vzduchu a vody aktivní pěnu. Ta proniká do tkanin 40krát rychleji než běžná směs prášku a vody. Své oblečení můžete prát při nižších teplotách, což je šetrnější nejen ke tkanině, ale vzhledem k úspoře energie i k vaší peněžence. Všechny modely patří do energetické třídy A+++.

Rychle a úsporně

Kromě speciálních dvířek se pračky AddWash mohou pochlubit dalším prvenstvím. Dokážou dokonale vyprat až 5 kg náplně za méně než hodinu! Pokud spěcháte, zvolte program Samsung SuperSpeed. Jedná se o nejrychlejší kompletní prací cyklus na trhu. Digitální invertorový motor ušetří energii, minimalizuje hluk a zajišťuje pračce dlouhou životnost. Samsung na motor poskytuje 10letou záruku!

Mějte své prádlo pod kontrolou. Kdekoli

Pračky Samsumg AddWash jdou s dobou, a tak je můžete propojit jak s chytrými telefony se systémem Android, tak i se zařízeními iOS a neustále budete mít přehled o aktuálním průběhu pracího cyklu. Na dálku ji zapnete, přerušíte praní, nebo vás telefon může upozornit těsně před začátkem nového cyklu, a vy pak přidáte například jemné prádlo pouze na cyklus máchání.

Pračky AddWash jsou na českém trhu dostupné v modelových řadách WW7500 za doporučenou maloobchodní cenu 24 690 Kč, WW6500 za cenu 18 490 Kč a WW5500 za 15 990 Kč. Pokud si ji zakoupíte od 15. dubna do 31. července u vybraných prodejců, můžete získat až 3000 Kč zpět díky speciální prodejní akci. Více se dozvíte na www.samsung-bonus.eu.

Zeptejte se na AddWash v prodejnách nebo zajděte na www.samsung.cz.