Rezidence Ivany Trump v New Yorku je skutečně jedinečná. Ivana koupila městský dům na Upper East Side v roce 1992 za 2,5 milionu dolarů, což bylo ve stejném roce, kdy se rozvedla s bývalým prezidentem Donaldem Trumpem. Luxusní dům je na trhu za 26,5 milionu dolarů, pouhé čtyři měsíce po Ivanině tragické smrti letos v červenci.

Dům má šest podlaží, pět ložnic a pět kompletních koupelen. Do horních pater poslouží i výtah. Ve své knize „Raising Trump“ popsala podnikatelka dům jako luxusní a rozmarný, inspiraci prý čerpala z doby a stylu Ludvíka XVI. Syn podnikatelky Eric Trump uvedl, že o prodeji zařízení je možné vyjednávat.

V celém objektu jsou luxusní prvky, včetně křišťálových lustrů, hedvábných tapet v prvním patře a zlatého mramorového krbu v obývacím pokoji nacházejícím se ve druhém patře domu. Jídelna je inspirovaná Versailles a může se pochlubit velkými okny s výhledem do vnitřního dvora.

Ve třetím patře se nachází rozlehlá ložnice se třemi francouzskými okny vedoucími na soukromou terasu. Vlastní koupelna je obložena růžovým mramorem a disponuje dvojitým umyvadlem a velkou vanou.

Naproti hlavní ložnici je umístěna domácí kancelář vybavená nábytkem s leopardím vzorem a onyxovým krbem se zlatými detaily. Vedle kanceláře je šikovně umístěna šatna. Impozantní prostor se může pochlubit také mediální místností a saunou.

Zdroj: dailymail.com, profimedia.cz