Umožněte hostům, aby si mohli pohodlně posedět

Pro festivaly, slavnosti, oslavu nebo velké svatby potřebujete místo, kam se všichni posadí. Pivní set je skvělou možností, která vám bude zaručeně vyhovovat. Při výběru máte hodně možností. Navíc jejich cena není vysoká, což se vám bude zaručeně líbit. Největší rozdíly jsou samozřejmě ve velikostech, protože jinak vypadají většinou všechny stejně. Z velikostí máte na výběr:

  • 200 x 50 x 25 cm
  • 220 x 50 x 25 cm
  • 220 x 70 x 25 cm

Při výběru je důležité myslet také na stabilitu. Nejlepší jsou lavice, které mají tři nohy. Pivní sety se skládají z jednoho stolu a dvou lavic. Všechny mají dřevěné desky a kovové konstrukce. Jejich skladnost, nízká cena, odolnost a snadná manipulace z nich dělají skvělou volbu pro menší i větší události. A skvěle se hodí také na vaši zahradu, jestli máte často doma přátele na grilování.

Počasí je nevyzpytatelné. Při plánování s tím počítejte

Druhou položkou, na kterou byste neměli zapomínat, je zastřešení prostoru na sezení. Párty stan je nejlepší možností, kterou máte. Získáte kvalitní produkt, který ochrání všechny hosty a návštěvníky před nepříznivým počasím, a vybírat můžete nejen z velikostí. Na výběr máte také několik stylů a barevných provedení.

Velikost bude při výběru jistě nejdůležitější. Nejlepší je párty stan 3 x 3 metry, ale můžete si zakoupit nebo pronajmout také stan o velikosti 8 x 12 metrů. Velkou výhodou těchto stanů je nejen fakt, že vás ochrání před špatným počasím, ale také do nich můžete umístit stánky s občerstvením. Každý stan má nůžkový mechanismus, ocelovou konstrukci a nastavitelnou výšku. Záleží proto jen na tom, co přesně potřebujete.