Pomalu přichází léto a s ním se do obchodů dostává čerstvé ovoce. Brzy také začnou letní parna. A co může být v takovém horkém dni příjemnější než ledový ovocný koktejl? S tyčovým mixérem Click & Mix od Moulinexu si připravíte ty nejlahodnější…

Click & Mix je tyčový mixér, který Vám nabídne spoustu možností. Má čtyři barevné nástavce, které jsou uloženy v praktické schránce. Se zeleným můžete mixovat, žlutý slouží k emulgaci a šlehání, červený využijete na sekání a s modrým nadrtíte led na tříšť nebo si připravíte lahodné Gaspacho! Nástavce vyměníte jediným snadným kliknutím. Není přitom nutné odnímat tyč a hledat příslušenství. Jen vyměníte nástavce. Click & Mix se vyrábí ve dvou variantách. Buď můžete mít tyčový mixér celoplastový s jednou rychlostí, nebo zvolit variantu s nerezovým mixovacím nástavcem, který nepoškrábe nepřilnavý povrch nádobí a pyšní se 16 rychlostmi a výkonem 600 W.

Využijte jedinečnou příležitost a získejte tohoto praktického pomocníka zdarma! Na TvujDum.cz od 26. 5. do 27. 7. 2008 soutěžíme o 20 tyčových mixérů Click & Mix. Hrajte ZDE!