Vyplatí se výměna střechy za novou?

Určitě, nárůst hodnoty, kterou dům dostane prostřednictvím nového zastřešení, je obecně výrazně vyšší než náklady na její renovaci. Nová, kvalitní střecha navíc účinně chrání před pronikáním vlhkosti do nemovitosti, a tak výrazně prodlužuje její životnost. Před výměnou samotné krytiny je potřeba provést kontrolu a případnou opravu střešního krovu. Důležité je správně naplánovat celý postup rekonstrukce. Dalším krokem je výběr nové střešní krytiny a kvalifikované firmy, která rekonstrukci provede. Firma Benders dlouhodobě spolupracuje s prověřenými firmami, které zaručí požadovaný výsledek, a specialisté z Benders vám rádi poradí, jaké řešení a krytina je pro vaši střechu to nejlepší.

Zde stavitel nahradil starou krytinu novými střešními taškami Benders Carisma, Granit.

Jakou krytinu zvolit?

Společnost Benders vyrábí střešní krytinu již přes 60 let. Nepřetržitě zdokonaluje svoje produkty a služby tak, aby vám pokaždé nabídla to nejlepší řešení na trhu. Všechny její produkty se vyrábí v certifikované kvalitě a prověřuje je denně drsné severské klima. Na výběr je ze čtyř základních tvarů tašek - Palema, Mecklenburger, Exklusiv, Carisma a třech povrchových úprav – Benderit, Candor a Briliant. Jakému stylu a barevnému odstínu dáte přednost, je již na vašem výběru. Při renovaci střechy byste měli zvolit střešní tašky a barevné provedení, které odpovídají budově a jsou typické pro místní region.

Na výše uvedených fotografiích byla stará střešní krytina nahrazena krytinou Benders Palema Briliant měděná

Na co nezapomenout?

Základem je ucelený střešní systém. Definitivní podobu dává střeše až kvalitní příslušenství, které také zaručuje perfektní přesnost lícování a barevný soulad v širokém sortimentu u každého z výše zmíněných čtyř modelů. Velice usnadňuje a zrychluje pokládku střechy, čímž šetří vaši peněženku. Důležité je přesné lícování všech na sebe navazujících napojeni a ukončení, včetně střešních prostupů. Ve standardní nabídce střešního příslušenství Benders lze nalézt také atypické tvarovky a doplňky, jako například univerzální krajovou tašku či vypouklý hřebenáč, které dodávají střechám jiný rozměr i styl a tím uspokojují i nejnáročnější zákazníky a architekty.

Benders pečlivě naslouchá svým zákazníkům, a díky tomu vytváří nejlepší produkty zítřka ve svém oboru. Neustále vyvíjí nové povrchové úpravy, které dělají vaši střechu jedinečnou již více než 60 let.

www.benders.cz a www.benders.sk