Slavný rapper nyní prodal jeden ze svých domů v Los Angeles. Sídlo se nachází uprostřed klidné ulice, ve střežené komunitě Mountain View Estates, a bylo postaveno na konci 90. let. Od té doby prošlo výraznou rekonstrukcí, která stála zhruba 1 milion dolarů.

Dvoupatrový dům má 9 400 metrů čtverečních a nachází se zde 6 ložnic a 7 koupelen. Podlahy v domě jsou vyrobené z kvalitního dubového dřeva, stropy zdobí designová svítidla a koupelny luxusní mramor.

Když vejdete do domu, otevře se před vámi foyer s točitým kovaným schodištěm, které vede do prostorné formální jídelny a přilehlého obývacího pokoje s krbem a francouzskými dveřmi.

Zdroj: Youtube

V přízemí se nachází také gurmánská kuchyně s ostrůvkem, prvotřídními nerezovými spotřebiči a snídaňovým koutem. Pokud si však noví majitelé budou chtít odpočinout se sklenkou dobrého vína či koktejlem, mohou si zajít do rodinného pokoje spojeného s mokrým barem. V druhé části domu se nachází kino, dřevem obložená pracovna, kosmetický salon a rodinný pokoj s posezením u krbu, balkonem, dvěma šatnami a luxusní koupelnou.

Elegantní vybavení pokračuje i venku, kde se na travnatém pozemku s palmami nachází ohniště, bazén a lázně obklopené slunečnou terasou, venkovní kuchyní, samostatnou pecí na pizzu, sportovním hřištěm a okouzlující kamennou fontánou - to vše s výhledem na malebné svahy.

Zdroj: profimedia.cz, dirt.com