Nádherný bungalov stojí na strmém svahu v Los Angeles. Derek Hough ho koupil před třemi lety za pouhých 1,2 milionu dolarů, následně nemovitost kompletně zrekonstruoval a dokončena byla koncem loňského roku. Mezi největší stavitelské zásahy patřila přeměna garáže pro dva vozy na plnohodnotné apartmá s koupelnou.

Dům má velká okna, a tak přirozené světlo zaplavuje celý interiér. Podlahy vyrobené z tvrdého dubového dřeva a mosazná svítidla dodávají interiéru teplo a útulnost. Otevřená mramorová kuchyň je vybavena špičkovými spotřebiči a jídelním ostrůvkem, ke kterému lze usadit až pět lidí. Hned vedle kuchyně se nachází jídelna spojená s obývacím pokojem, z nichž se prosklenými dveřmi dostanete na prostorný dvorek.

Veškeré vybavení v domě bylo zvoleno ve skandinávském stylu. Nábytek i dekorace jsou v neutrálních zemitých barvách a doplňky převážně z přírodních materiálů.

Hlavní apartmá zahrnuje novou koupelnu a šatnu vybavenou skříněmi na míru. Nejlepším vybavením apartmá je však dechberoucí výhled na údolí San Fernando a okolní kopce. I z tohoto apartmá se snadno dostanete na dvorek, kde se nachází slunná terasa a venkovní kuchyně s grilem. Třešničkou na dortu je však velký bazén.

Zdroj: profimedia.cz, dirt.com