Hollywoodský pár Eva Longoria a José Bastón se stěhují a nabízejí tak k prodeji své moderní sídlo v Beverly Hills za 23 milionů dolarů. Rozlehlý dům leží v klidné čtvrti a je chráněn elektrickými branami a bezpečnostním systémem s kamerami. V domě se nachází 8 ložnic a 9 koupelen.

Dvoupodlažní stavba je ztvárněním španělské koloniální vily. Kromě lakovaných třešňově červených vstupních dveří je dům plný organických textur, luxusních povrchových úprav, zářivých barev a hromady moderních uměleckých děl. Mezi další zajímavosti patří klimatizovaná vinárna, nádherná knihovna, sofistikovaná domácí pracovna a mediální salonek se sytě karmínovými sametovými závěsy, za kterými se skrývá vstup do kina.

Kuchyně poskytuje dostatek prostoru, což byl jeden z požadavků Evy, která je zapálenou kuchařkou. Vedle kuchyně se také nachází slunná snídaňová část, která se otevírá na dvorek. K dispozici je také oddělená, prostorná a dobře zásobená menší kuchyňka pro zábavu.

Dvorek je vybavený, jako byste se nacházeli v nějakém moderním letovisku u moře. Azurový bazén s mozaikovými dlaždicemi, lázně, zahradní domek, spousta zeleného umělého trávníku, obrovská terasa s panoramatickým výhledem na hory a profesionální posilovna umístěná ve skleněném pavilonu ve tvaru písmene L.

Kousek pod domem se nachází také osvětlený tenisový kurt pokrytý umělým trávníkem, na kterém je i několik dětských herních konstrukcí a oplocené hřiště na paddle ball.

Zdroj: thelisted.co, dirt.com