Tracey Emin, vynikající britská umělkyně, známá svými autobiografickými a často velmi provokativními sochami, malbami a instalacemi, zakoupila toto své sídlo v roce 2013 za 420 000 dolarů.

Byt se nachází v 11. patře 16podlažního komplexu, který svým obyvatelům nabízí veškerý komfort. Samozřejmostí je 24hodinová ostraha a recepce domu, také velké parkovací prostory, nová posilovna, sauna, bazén a prostory pro grilování a zahradní party.

Z oken apartmánu či přímo z terasy je nádherný výhled na centrální panorama a zátoku Biscayne. V bytě se nacházejí dvě ložnice s vlastními koupelnami. Jednoduše, ale účelně a moderně zařízená kuchyně ve tvaru písmene U je vybavena bíle lakovanými skříňkami, tmavě šedou žulovou deskou a kvalitními spotřebiči. Prostorný obývací pokoj je volně propojen s jídelnou a kuchyňským koutem.

Podlahy ze světlého dřeva, bílé stěny a velká okna vedoucí od podlahy ke stropu ve všech místnostech společně se světlým nábytkem odrážejí velké množství přirozeného světla, jež sem proniká zvenku, a umocňují dojem vzdušnosti a svěží elegance. Rovněž k tomu přispívá i minimalismus, s jakým je byt zařízen.

Britská umělkyně se sice stěhuje z Miami, avšak stále jí zůstává její hlavní sídlo ve čtvrti Spitalfields ve východním Londýně, kde žije již více než deset let. V domě z 18. století má velké studio a apartmán a další nemovitost vlastní ještě v historickém přímořském městě Margate, asi 75 km východně od Londýna. Tento studiový komplex zakoupila poté, co zastupitelstvo Londýna odmítlo plány na rozšíření jejího studia ve Spitalfields, zřejmě z památkových důvodů.