Půdní schody uvítá každý, kdo si nemůže v daném prostoru dovolit klasické schodiště a potřebuje ušetřit co nejvíce místa. Nabídka tradičního českého výrobce JAP FUTURE je široká a smysluplná.

Promyšleně nabízí řešení v každém detailu a zahrnuje půdní schody do stropu i do stěny, schody stahovací i skládací, zateplené, protipožární, pro nízkoenergetické
a pasivní domy.

Stahovací půdní schody do stropu vyrábí JAP FUTURE hned v několika variantách. Všechny mají moderní, minimalistický design, který se snoubí s praktičností.

Po zasunutí dveří zůstane jen hladký strop a v žádném případě nenaruší vzhled interiéru. V základní nabídce najdete tři varianty schodů Lusso. Vyberte si sami, zda potřebujete schody jednoduché nebo zateplené, případně s protipožární izolací
a tepelnou vložkou uvnitř víka. Pokud hledáte protipožární schody, které splňují přísné požadavky pro nízkoenergetické a pasivní domy, přiberte do výběru i modely Aristo a Kombo.

Do interiérů, kam není možné instalovat schody do stropu, ale do stěny, je ve hře zajímavá „vychytávka“, model Verticale. Půdní schody Verticale mají dřevotřískové víko pro zabudování do zděné příčky. U tohoto výrobku nabízí JAP FUTURE možnost vytvořit rám v atypických rozměrech. Další výhodou je velice snadná manipulace při rozkládání či skládání. Opravdu nemusíte mít obavy, veškerá manipulace je hračkou.

U všech modelů využívá výrobce ty nejkvalitnější materiály, které zaručují jak odolnost, tak dlouhou životnost. Neocenitelná je také jejich stabilita. Kdo by se nechtěl při používání schodů cítit bezpečně? U půdních schodů JAP FUTURE tomu tak je. Celková konstrukce odolá vysoké zátěži, a navíc schody splňují požadavky na tepelnou a požární odolnost pro maximální bezpečnost.

Jednatel JAP FUTURE, Petr Paksi doplňuje: „Emocím se ve své práci nevyhýbáme. Nestavíme však vzdušné zámky ani schody do nebe. Při konstruování a výrobě, a to nejen půdních schodů, usilujeme o co největší míru dokonalosti, aby výsledný produkt byl po všech stránkách precizní v každém detailu a přinášel zákazníkům nejvyšší míru užitku.

Pokud přemýšlíte o instalaci půdních schodů, nechte se inspirovat na stránkách www.japcz.cz, najdete tam i rady zkušených profesionálů.