Na jednom místě můžete odhalit novinky, trendy i stálice, které změní váš domov k lepšímu. Oba veletrhy budou probíhat od 20. do 24. září.

Kromě řady vystavovatelů nabízejících sortiment týkající se zařízení bytů a domů a také stavebních materiálů a systémů vás čeká pestrý doprovodný program. Například v rámci For Arch se plánuje seminář o zabezpečení bytů, domů i rekreačních objektů, konference o stínicí technice, přednášky na témata čím bude topit česká vesnice, jak kontrolovat zrod dřevostavby, abyste se dočkali opravdu kvalitního bydlení, nebo na další aktuální téma – dá se ušetřit i v době, kdy ceny energií vylétly vzhůru jako rakety? A pokud ano – jak? Detailní program veletrhu najdete zde.

Doprovodný program For Interior zase láká na vzorový, ale reálný interiér, konkrétně jde o kuchyni s jídelnou, obývákem a šatnou, zařízený v barvách, které aktuálně frčí (každý den zde proběhne komentovaná prohlídka a přednáška). Z dalších témat upozorňujeme na přednášky o upcyklaci palet, z nichž vzniká nábytek, doplňky nebo i interiérové dveře, a dále na stále populárnější macramé, drhání je zkrátka trendy. Pro detailní informace o veletrhu klikněte sem.

Zdroj: ABF