V Sydney je bydlení v řadovkách velmi oblíbené. Je to něco mezi bydlením v samostatném domě, ale je kompaktnější, nezabírá tolik prostoru, takže nestojí takové peníze. Přitom poskytuje spoustu místa i velké rodině.

Tahle řadovka prošla kompletní přestavbou od architektonické kanceláře Luigi Rosselliho, kterého už od nás znáte z mnoha jeho staveb. I tady se chopil domu s vidinou Raumplanu Adolfa Loose. Vytvořil dům, který mění prostor plošný i výškový v závislosti na využívání místností. Největší výška je samozřejmě dole v centrální obytné zóně. Zde je tradičně spojena kuchyně, jídelna a obývací pokoj a také velká terasa (vlastně kompletní zadní dvorek), spojená s interiérem velkými skládacími okny.

Pod schody s výrazným mřížováním je malá toaleta, která připomíná ony místnůstky v letadlech. Ale proč ne? Využití místa je dokonalé a víc není zapotřebí.

Po schodech se majitelé dostanou do prvního patra, kde centrální část obsazuje koupelna, prádelna a studovna. Krajní pozice pak zaujímají ložnice. Ještě o patro výš pak je ložnice majitelů se zajímavými zkosenými okny.

Dvorek je celý obezděný, takže žádné velké zahradní krásy nepobral. Proto se ani nesnažili dělat z něj nějaké zahradní zákoutí, raději jej obložili velkoformátovými dlaždicemi a nechali jen drobné záhonky. V zadní části pak je garáž, nad kterou je nadstavěný samostatný pokoj, který může sloužit jako pracovna nebo jako ubytování pro návštěvy. Jen tu není sociální zařízení.