Mega sídlo v Connecticutu, které americký rapový zpěvák a držitel ceny Grammy zakoupil v roce 2003 od boxera Mika Tysona, se již čtyři roky nato objevilo poprvé na realitním trhu. Za původní cenu o něj nebyl zájem, a tak postupem let 50 Cent svou nabídku stále snižoval, až se dostal na částku “pouhých” 3 milionů dolarů, za které byla nemovitost nyní konečně prodána. Co je však zajímavé a také svědčí o zpěvákově smyslu pro dobročinnost, celý zisk dostane nadace G-Unity, jež se zabývá finanční podporou neziskových organizací.

Rodák z Queensu koupil původně tuto nemovitost za 4,1 milionu dolarů, ale nechal ji z velké části přebudovat a zrenovovat, a proto se konečná částka vyšplhala na takto astronomickou výši.

Ve vile se nachází celkem 21 ložnic a 25 kompletních a polovičních koupelen! Dále zde najdete 9 moderně vybavených a opravdu rozlehlých kuchyní, k nim přiléhající jídelny a velké společenské místnosti, které snad ani nelze jednoduše nazvat obývacími pokoji.

Kromě tohoto “základního” vybavení má vila venkovní rybník, na jehož protějším břehu stojí zahradní domek, který lze rovněž využít pro návštěvu, která by například chtěla mít více soukromí. V blízkosti stojí také venkovní bazén s uměle vybudovanými zákoutími a menšími průplavy a jeskyněmi, půvabně dekorovanými kamennými zídkami porostlými zelení.

V domě, zaujímajícím užitnou plochu téměř 5000 metrů čtverečních, se dále nachází vlastní noční klub s kompletním technickým vybavením pro diskotéku či party, soukromé kino, posilovna, velká herna, nahrávací studio a vnitřní bazén. Zkrátka co se týče zábavy, nezapomněl 50 Cent snad na nic. Venku dále najdeme basketbalové hřiště a rozlehlou terasu s lehátky a dalším zahradním nábytkem skýtajícím pohodlí při odpočinku či zahradních večírcích.

Od domu vede perfektně upravená příjezdová cesta, která končí u zahradní brány, lemované po jedné straně sochou lva a po druhé straně strážním domkem. Celý pozemek je obehnán velkou kamennou zdí poskytující dostatek soukromí před okolním světem a zvědavými okolojedoucími. Celková plocha pozemku čítá více než 17 akrů půdy.