Držitel ceny Grammy, rapper Future, nedávno utratil 390 milionů za luxusní dům nedaleko Miami, na Allison Island – soukromém ostrově o rozloze 35 akrů v zálivu Biscayne Bay. Zpěvák a skladatel, jehož skutečné jméno je Nayvadius DeMun Wilburn, koupil dům o rozloze 7 250 metrů čtverečních s 18% slevou, protože původní cena byla 19,9 milionů dolarů.

Rozlehlé sídlo bylo postaveno v roce 2020 a jeho součástí jsou i prostory pro personál, samostatně stojící dům pro hosty, bazén a garáž pro tři auta. Dále disponuje 7 ložnicemi a 8,5 koupelnami. Kromě toho se nachází 23 metrů od vody, což je ideální pro parkování jachty.

Tento ultra moderní dům má elegantní moderní interiér s nejkvalitnějšími materiály a povrchovými úpravami. V prvním patře dvoupodlažního domu se nachází zrcadlová hala, která se otevírá do otevřeného konceptu světlého a vzdušného obývacího pokoje, jídelny a kuchyně s mramorovým ostrůvkem. Téměř z každého okna se nabízí nádherný výhled na přírodu. Obývací pokoj navíc dokonale rámuje bazén na dvorku. Díky vysokým stropům působí dům mimořádně prostorně.

Ve druhém patře se nachází výjimečně velké primární apartmá, které se rozprostírá po celé délce domu. Má vlastní obývací prostor s televizí a soukromou terasu. V hlavní ložnici jsou dvě obrovské šatní skříně, velká vlastní koupelna, bar a vinotéka.

Zahrada připomíná soukromý pětihvězdičkový hotel s bazénem, lázněmi, venkovní kuchyní a jídelnou. Kolem domu a na balkonech je elegantní terénní úprava a vysoké palmy, které zajišťují dokonalé soukromí.

Zdroj: profimedia.cz, forbes.com