Bulharská pomazánka se skvěle hodí jak na topinky potřené česnekem, tak i na rohlík nebo na jednohubky. Vyzkoušejte náš recept a dejte nám vědět, jak vám chutnal!
Bulharská pomazánka
Budete potřebovat:
400 gramů hovězího masa (zadní hovězí), 4 brambory, 2 cibule, 1 majonéza (menší), 4 lžíce kečupu, 5 kyselých okurek, mletý pepř, mletá červená paprika, sůl
Postup:
Nejprve si připravte suroviny, ze kterých budete pomazánku připravovat. Maso dejte uvařit doměkka, v dalším hrnci si uvařte brambory. Vše poté nechte vychladnout.
Nyní si maso namelte spolu s oloupanou cibulí, bramborami a okurkami. Vše pořádně promíchejte a nechte vychladit.
Nakonec přidejte majonézu, kečup a koření. Promíchejte a můžete podávat.
Čtěte také
Pozor: Pomazánku skladujte v chladničce, z důvodu použití majonézy a masa je to nutnost. Pomazánku spotřebujte do 2 až 3 dní.