Pouhých šest měsíců poté, co prodali své sídlo v Pacific Palisades za neuvěřitelných 17 milionů dolarů, se oscarová herečka a rodačka z Nashvillu Reese Witherspoon a její manžel Jim Toth rozhodli nabídnout k prodeji i letní sídlo v Malibu. Částka, kterou za něj požadovali, byla o téměř 500 000 dolarů vyšší, než za kolik jej loni v létě pořídili.

Jak se ukázalo, kupující, a tedy nová majitelka nemovitosti, Meg Haney, je dcerou miliardáře Chattanooga Franklina Haneyho, významného politického dárce, který nejprve zbohatl především budováním vládních úřadů. Meg Haney je také mladší sestrou Mary Alice Haney, přední módní návrhářky, která dříve působila jako stylistka právě herečky Reese Witherspoon.

Statek, umístěný na téměř dvou akrech malebného pozemku, byl původně postaven v roce 1950 jako skromný ranč, byl ale modernizován a renovován párem designérů, který provozoval nemovitost jako místo pro konání svateb před prodejem Reese Witherspoon. Interiéry domu nyní nabízejí velké otevřené obytné prostory, kuchyňskou kuchyni se špičkovými nerezovými spotřebiči a tři ložnice s koupelnami inspirovanými sezonou vinobraní.

Kromě hlavní budovy je na pozemku také k dispozici penzion ve stylu stodoly s plně vybavenou kuchyní, samostatným uměleckým studiem a promítací místností. Uprostřed areálu statku, který zahrnuje kromě jiného i ovocné sady, zeleninové zahrady a starodávné platany, jsou také důmyslně vybavené jezdecké stáje a jízdárna. Co jistě nová majitelka ocení, jsou velké otevřené venkovní prostory s příjemným zahradním posezením, vybavené kvalitním zahradním nábytkem.

V tuto chvíli Reese Witherspoon nadále vlastní dům na pobřeží na Bahamách za miliony dolarů v lokalitě určené pouze pro členy uzavřené komunity a stále vlastní několik domů v rodném Nashvillu, z nichž některé údajně obývají další členové její větší rodiny.