Rekonstrukce domu musí být potěšením, nikoli trápením

V našich končinách prakticky neexistuje člověk, který by se alespoň jednou v životě nesetkal se seriózní rekonstrukcí nebo výstavbou. I když se jedná pouze o menší rekonstrukci, kupříkladu koupelny nebo kuchyně, většina lidí kvůli tomu prochází zbytečnými komplikacemi a stresem. Otázka tak zní: „Jak najít spolehlivého a dobrého řemeslníka, který svou práci odvede na výtečnou za rozumnou cenu?“ Často se stane pravý opak. Horko těžko seženete někoho nespolehlivého…neprofesionálního…několikrát vám odloží termín, práci provede lajdácky, a ještě si řekne o nekřesťanské peníze. Řekněme, že vám někoho doporučil kamarád. Napadlo vás, zda je tento kamarád vůbec schopen objektivně a odborně posoudit odvedenou práci a cenu, zvláště pokud není z oboru? Možná měl jen štěstí a řada dalších zákazníků spokojena nebyla. Víte vůbec, jaká je hodinová sazba toho či onoho řemeslníka a kolik stojí materiál?

Najděte si nejlepšího dodavatele / poskytovatele služeb ve stavebnictví

Je zcela normální, že máte hlavu plnou těchto starostí. Pokud nejste dobře obeznámeni s podrobnostmi profese (což by znamenalo, že jste přímo z oboru), nebudete schopni snadno rozpoznat odborníka od někoho, kdo si na něj jen hraje, a zpravidla nepoznáte rozdíl mezi dobře a špatně odvedenou prací ani mezi výhodnou a předraženou nabídkou. Koneckonců nemůžete se vyznat ve všem. Nebylo by však skvělé mít adresář dodavatelů a všechny informace o stavebních pracích a službách na jednom místě?

Máme pro vás skvělou zprávu - takové místo už existuje! Největší webová služba pro výstavbu a rekonstrukci - Daibau.cz - je podporována velkým a úspěšným týmem zaměstnanců, který se již několik let věnuje zprostředkování mezi poskytovateli služeb ve stavebnictví a lidmi jako vy, kteří tyto práce potřebují. Tým Daibau.cz spravuje promyšlený systém, který za vás snadno a rychle najde odpovídající stavebníky a řemeslníky, kteří mají vynikající hodnocení, doporučení a reference a se kterými byli předchozí klienti spokojeni natolik, že jim můžete bez obav svěřit klíče vašeho domu. Nemusíte být kutil všeuměl, který vše zvládne sám. Můžete přenechat práci někomu, kdo na základě odbornosti, schopností, dovedností, šikovnosti, dlouholeté praxe na jedné straně a kvalitním profesionálním nářadím na straně druhé vše odvede, jak má.

Váš osobní e-poradce

Daibau.cz se tak stává vaším osobním e-poradcem, který vás spojí s nejlépe hodnocenými řemeslníky ve vašem kraji. Navíc budete mít příležitost zhlédnout jejich reference. To však není vše! Platforma nabízí optimalizaci mnoha aspektů stavby na jednom místě. S její pomocí budete mnohem lépe a efektivněji spravovat své finance, harmonogram a termíny. Na stránkách Daibau.cz najdete největší výběr poskytovatelů prací a služeb pro nejrůznější druhy zakázek: od betonování, malování, elektroinstalace, přes zahradní architekturu, montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních panelů až po čalounění, renovaci nábytku a mnoho dalšího.

Jeden z mnoha spokojených uživatelů, pan Kubík, o této službě napsal: „Domnívám se, že Daibau.cz je přesně to, co na českém trhu chybělo. Léta letoucí jsem měl problém sehnat lidi. Dneska si otevřu počítač, vytvořím poptávku a nabídky se jen hrnou."

Bez ohledu na to, koho hledáte, vyhledávací systém na Daibau je navržen tak, aby vždy zohlednil všechny vaše požadavky, tj. rozpočet, složitost zakázky, časový harmonogram, místo provádění atd. Hlavním cílem této webové služby je pozdvihnout stavebnictví a řemeslné práce na vyšší úroveň. Nejen že se nesetkáte se stresem, nervováním, dohadováním a zklamáním, ale naopak budete si užívat kreativní proces, poznávání nových zajímavých lidí, kteří již na první pohled zanechávají dojem profesionality a důvěryhodnosti. Na konci této cesty vás čeká dobře odvedená práce a oboustranná spokojenost.

Hodnocení dodavatelů

Kromě snahy zjednodušit proces provádění stavebních a řemeslných prací jsou hlavními výhodami Daibau.cz transparentnost, poctivost a kvalita zprostředkovaných služeb. Jak je to vůbec možné? Stránky jsou totiž založené na možnosti napsat komentář a ohodnotit najatého dodavatele!

„Díky hodnocení předchozích uživatelů jsem si snadno vybral spolehlivého zedníka. Dohodli jsme se za pár hodin a do konce týdne zhotovil kvalitní opěrnou zeď. Celá zkušenost dopadla na jedničku,“ zní jeden z komentářů uživatele webové služby Daibau.

„Musím pochválit kvalitu prací a důsledné dodržování dohodnutých podmínek. Elektrikář Michal mi nejprve pečlivě vysvětlil, co a jak je třeba provést. Použité materiály jsou velmi kvalitní!“ uvedl pan Jindřich.

Pan Sýkora o svém dodavateli, který mu pomáhal postavit zahradní kůlnu, napsal: „S panem Vejvodou a jeho synem jsem nadmíru spokojen. Zhotovili bytelnou a kvalitní kůlničku, v dohodnutém čase. Vše dopadlo mnohem lépe, než jsem si původně představoval.“

Paní Novotná si objednala kontrolu a čištění klimatizace. O provedené službě řekla toto: „Firma je seriózní. Zaměstnanci jsou vlídní a komunikativní. Okamžitě mi řekli, který díl se musí vyměnit a kolik to bude stát. Na druhý den přišli s novým dílem a během 15 minut bylo vše hotovo. Vše po sobě navíc řádně uklidili. Tuto firmu vřele doporučuji ostatním!“

Právě proto, že je systém založen na recenzích, dodavatelé se budou o to více snažit zanechat dobrý dojem. Jsou si totiž vědomi, že hodnocení budou mít zásadní vliv na dojednávání dalších zakázek. V případě hrubého porušení dobrých obchodních praktik budou navíc trvale vyloučeni ze systému.

Zkrátka, až budete příště přemýšlet o stavebních nebo řemeslných pracích, budete vědět, kde na internetu začít vyhledávat. Jelikož je nyní vše tak snadné, díky Daibau se již nebudete mít na co vymlouvat a odkládat rekonstrukci domu či bytu donekonečna.