Moderní stavba se štukovou omítkou a terakotovou střechou se ukrývá za branou a bujnou zelení na téměř půlakrovém pozemku. Uvnitř se nachází šest ložnic a deset koupelen. Dům je vybavený dřevěnými podlahami, klenutými dveřmi a vysokými stropy.

K dispozici je také samostatně stojící penzion s ložnicí a posilovnou nad garáží. K vybavení nemovitosti patří kulečník a místnost s domácím kinem. Mezi hlavní budovou a penzionem je krásný bazén a lázně.

K dalším zajímavostem domu patří foyer obložené kamenem, které se pyšní nápadným schodištěm a zlatými lustry, obývací pokoj s kachlovým krbem a formální jídelna pod dřevěným trámovým stropem. Útulný rodinný pokoj je lemován elegantně navrženou gurmánskou kuchyní vybavenou špičkovými spotřebiči a černým mramorovým ostrůvkem. V patře se nachází čtyři ložnice s vlastní koupelnou, včetně hlavní ložnice s krbem, odděleným posezením, soukromým balkonem a luxusní koupelnou.

Kromě právě prodaného domu v Hollywood Hills nashromáždila zpěvačka působivou zásobu nemovitostí po celém Los Angeles. Vlastní také sídlo v Beverly Hills za 13 milionů dolarů a hned vedle něj dům za 10 milionů dolarů. Jejím dlouholetým hlavním bydlištěm však zůstává byt za několik milionů dolarů v mrakodrapu The Century.

Zdroj: profimedia.cz, dirt.com