Říjnové číslo časopisu DŮM&ZAHRADA v sobě spojuje jak vzpomínky na léto (třeba návštěvou v nádherné zahradě nebo domem v rubrice „Když jsme stavěli“, kde ohromné okno spojuje interiér se zahradou), tak i myšlenky na podzim a zimu. Najdete tady totiž i tématicky zaměřené články na teplo – zamyslíme se nad rychlými a přitom ekonomickými ohřívači vody, nebo se podíváme pod zateplenou střechu. Také o zahradě a zimě máme článek – poradíme, jak jí připravit na chladné počasí, sníh a mráz.

Hlavně bychom Vás ale chtěli upozornit na článek, který vám možná uspoří dost značnou částku peněz. Věnujeme se totiž dotacím, konkrétně Nové zelené úsporám, která nastartovala. Zjistíte zde, jestli náhodou nemůžete o dotace požádat vy sami, kde a jak se žádosti podávají a kolik byste případně od státu na stavbu či rekonstrukci svého domu dostali.

Samozřejmě, že v časopisu DŮM&ZAHRADA najdete mnoho dalších zajímavostí, jako jsou pravidelné a oblíbené Návštěvy domů, setkání s architekty, designéry, nápady a inspirace do interiérů nebo praktické rady pro stavby.

Pokud Vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete na téměř každém stánku, u benzínové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. (Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde) nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony.