Majitelé měli pozemek s rančem, který by nevyužili. Pro ně to prostě nebylo. Nový dům měl zapadnout do okolního prostředí. Měl uctít dřevo jako stavební materiál, ale přitom jej měl využít moderně. Žádné historizující prvky. Moderní, rozlehlý dům, který bude plný komfortu a elegance, ale přitom to nebude žádná moderní betonová kostka, která se do lesa prostě nehodí.

Dům od studia John Lum Architecture má naprosto fantastickou polohu. Stojí na stráni se stoosmdesátistupňovým výhledem na mořské zálivy. Dům má na všechny strany fantastický výhled díky množství velkých oken, teras a oken. Přitom v zádech mu stojí příjemný les, který jej stíní.

Podlahová plocha domu je přes 550 m2 a najdeme tu čtyři ložnice, centrální schodišťovou halu, velkou kuchyni se snídaňovým koutem, jídelnu, společenskou místnost nebo studio pro rodiče. To má osmiúhelníkový tvar jako vyjádření pocty Franku Lloyd Wrightovi. Je tu pak i apartmá pro hosty a dokonce i pokoj pro psy. V suterénu, který je jen pod částí domu, pak najdeme mediální místnost, vinný sklípek, posilovnu a jeskyni jako zašívárnu pro muže.