Na pultech obchodů si můžeme vybírat z několika směsí na pečení chleba. Brzy přibudou další, včetně směsí na chleby celozrnné.

Upéct si sám doma voňavý chléb – to má pro spoustu lidí pořád svoje neodolatelné kouzlo. A dokonce možná pořád větší, což ovlivňuje několik faktorů. Mnoho lidí přechází stále více na racionální výživu a chce přesněji vědět, co konzumuje. Potom svou roli hraje leckde nízká kultura prodeje pečiva, a nakonec i nespokojenost s kvalitou výrobků, ať už jde o chuť, vzhled anebo by někdo třeba uvítal méně „chemie“.

Typickou vůni čerstvého pečiva linoucí se kuchyní opravdu nic nenahradí, a tak prostě občas opravdu není nad domácí chléb vytažený z trouby. Zejména tehdy, když je celý postup přípravy chleba rychlý, jasný a jednoduchý a když k tomu nepotřebujeme speciální troubu nebo domácí pekárnu, ale postačí i trouba obyčejná. Což všechno splňují právě nejnovější výrobky na našem trhu – směsi na pečení různých druhů chleba VITALCO.

Kilové balení v rustikálním obalu jednotného designu skrývá pokaždé jinou směs, ze které vzniknou různé druhy chleba. Řada Domácí blues obsahuje směs na dýňový, kmínový a nejtmavší slunečnicový chléb. Z dalších dvou variant si můžeme vybírat u řady Piknik blues – je to tmavší Piknik vícezrnný chléb a světlý Piknik sandwich chléb.

Nové směsi znamenají rozšíření nabídky domácího pečení - nabízejí čerstvý domácí chléb v různých nových variacích. Připravit si jej doma můžeme jednoduše; potřebujeme k tomu jenom droždí, trochu vody, podlouhlou pečicí formu a jakoukoliv troubu nebo i zmíněnou domácí pekárnu.

Směsi na domácí chleby Vitalco tedy vstupují na náš trh - nejprve se objeví v síti prodejen Tesco a Interspare, a to už koncem září.

-ag-Foto: Archiv In