Nová Unica přináší zásuvky s celou řadou moderních funkcí – rychle nabijí mobil, posvítí díky USB lampičce nebo zesílí wifi signál po celém domě. Klapky vypínačů a rámečky jde dokonce navzájem různě kombinovat, navíc jsou kompatibilní i se starší řadou Unica. Na designéra si můžete zahrát třeba na webu www.vypinac.cz, kde si zvolíte kombinaci právě pro váš interiér.

Zákazníci jsou při výběru vypínačů i zásuvek čím dál náročnější. „Moderní design dávno nestačí, lidé chtějí pohodlně obsluhovat svou domácnost a rychle si nabít mobil. Řada Nová Unica proto obsahuje množství užitečných funkcí, ať se jedná o skrytou silovou zásuvku s USB nabíječkou, USB rychlonabíječky s výkonem až 65 W, wifi repeater, žaluziový spínač bez blokovaných tlačítek pro nejmodernější chytré žaluzie a rolety či Bluetooth audio modul s reproduktory pro ozvučení domácnosti. Nová Unica vytvoří uživatelsky přívětivý a modernizovaný prostor z každého interiéru,“ vysvětluje Robert Šimčík, produktový manažer Schneider Electric.

Nezanedbatelné finanční úspory přinesou domácnostem i komerčním budovám LED detektory pohybu pro automatické zhasínání světel. Ty zajistí, že jakmile osoba daný prostor opustí, světla se okamžitě vypnou, což šetří náklady. Časový rozsah lze nastavit v rozmezí od 1 sekundy do 30 minut. Zajímavým prvkem pro zvýšení komfortu v domácnosti jsou i otočné LED stmívače, kterými můžete pomocí přídavných tlačítek stmívat světlo z více míst najednou.

ANTIBAKTERIÁLNÍ ÚPRAVA

Nemocnice, školy či provozy, které kladou zvýšené nároky na hygienu, ocení antibakteriální úpravu krycích rámečků. Unica Pro a všechny vnější povrchy přístrojů jsou vyrobeny z materiálu obohaceného o ionty stříbra. Do 24 hodin eliminují více než 99,9 % všech patogenních organismů, virů a bakterií.

NAVÍC JE I EKOLOGICKÁ!

Že je udržitelnost pro Schneider Electric důležitá, ukazuje prestižní ekologické ocenění řady Nová Unica – Cradle to Cradle Certified. Mezinárodní institut Cradle to Cradle prosazuje filozofii, podle níž se jakékoliv suroviny po skončení životního cyklu nevyhazují, ale znovu se používají po neomezenou dobu. Slouží tedy jako "potrava" pro další výrobky. Všechny produkty jsou opětovně použitelné nebo recyklovatelné, samozřejmostí je i absence škodlivých chemických látek.

Vypínače a zásuvky Nová Unica tak dokonale vyhoví všem náročným požadavkům, doladí váš interiér, pomohou ochránit vaše zdraví, a navíc vydrží dlouhá léta a nezatěžují životní prostředí.