Na podzim roku 2017 Serena koupila tento dům, tehdy novostavbu, za 6,68 milionů dolarů. Třípodlažní rezidence ve španělském stylu na pozemku o velikosti 1000 čtverečních metrů se nachází v oblíbené rezidenční oblasti Summit Estates v Beverly Hills. Tato část Beverly Hills je vyhledávána mnoha celebritami, např. Gwen Stefani či Britney Spears.

Dům s užitnou plochou 560 čtverečních metrů nabízí pět ložnic a sedm koupelen. Rezidence působí světlým, vzdušným dojmem - dostatek denního světla je zajištěn mnoha okny a prosklennými posuvnými dveřmi, vedoucími na terasy či na zahradu. Zajímavým prvkem interiéru jsou černé okenní a dveřní rámy, kontrastující s bílou výmalbou a světlými podlahami z broušeného dubového dřeva. Kombinaci černé a bílé zjemňují obrazy a zeleň či květinová výzdoba. Osobitý styl je dosažen i použitím moderních svítidel.

V přízemí se hned vedle hlavního vchodu do domu nachází hudební pokoj s klavírem, dále několik obývacích pokojů s plynovými krby, jeden z pokojů je doplněn barovým stolem s židličkami a vestavěnou vinotékou. Podél barového stolu jsou vystaveny některé z mnoha Sereniných tenisových trofejí. Prostorná otevřená kuchyně, vybavená luxusními spotřebiči a nábytkem na míru, je zařízena v šedé barvě, jež ladí k bílé kuchyňské lince a ostrůvku s mramorovou deskou v černé barvě. Vedle kuchyně je pak jídelna se stolem z masivu. Kuchyně je díky prosklenné stěně s posuvnými dveřmi vizuálně spojena se zahradou.

V prvním patře domu se nachází hlavní ložnice s krbem, přístupem na terasu a dvěma velkými šatnami. Prostorná koupelna s velkým sprchovým koutem, dvěma oddělenými umyvadly a volně stojící vanou je zařízena v moderním monochromatickém stylu - černé dřevěné skříňky jsou doplněny bílou dlažbou a bílým mramorem. Svítidla, zrcadla a baterie jsou pak mosazné.

V domě je k dispozici také posilovna, relaxační místnost určená ke cvičení jógy a k masážím a také herna. Zahrada oplývá zelení a nechybí v ní samozřejmě ani bazén a také zabudovaný venkovní gril. Dům nabízí krásný výhled na Los Angeles a tamější údolí. Celá rezidenční oblast je oddělena a střežena bezpečnostní agenturou, a majitelům je tak zajištěno úplné soukromí a klid.