Neuvěřitelné, 1000 metrů čtverečních rozlehlé sídlo bylo původně na seznamu realit za téměř 27 milionů dolarů. Tato luxusní nemovitost, kterou si známý a populární britský herec, producent, spisovatel a především porotce soutěží X faktor a Britain's got talent zakoupil, leží na konci soukromé silnice, je chráněna vysokým živým plotem a vede k ní stromová alej.

V budově se nachází sedm ložnic a devět koupelen, kompletně vybavených vanou či sprchou, toaletou s umyvadlem a některé z nich mají i vlastní vířivku. Kromě skvěle vybavené kuchyně a velkého obývacího pokoje propojeného s jídelnou tu najdete i soukromou tělocvičnu, pracovnu, masážní místnost, saunu, pokoje pro pomocný personál a samozřejmě část domu je vyhrazena jako pokoje pro hosty s vlastním vchodem.

Kromě velkého sportovního bazénu se na pozemku nachází také tenisový kurt, nádherné terasy a čtyřmístná garáž. Z velkých oken či venkovních teras si může novopečený majitel vychutnávat nádherný výhled na oceán. Kromě této nádherné nemovitosti vlastní Simon Cowell i dům v Beverly Hills v hodnotě 15 milionů dolarů a také vilu v Londýně.