Jaké jsou výhody venkovních rolet v koupelně?

Hlavním důvodem, proč zvážit pořízení rolet do koupelny, je bezesporu zachování maximálního soukromí. Díky svým vlastnostem využití najdou v každém ročním období. V létě rolety efektivně odstíní sluneční paprsky, vytvoří stín a zachovají v koupelně příjemnou teplotu. V zimě naopak předokenní rolety skvěle izolují teplo, takže vám ušetří peníze za vytápění. Kromě funkčních výhod rolety představují také praktický designový doplněk, vybrat si je totiž můžete v mnoha různých barvách a provedeních.

Hodí se vám do koupelny spíše předokenní rolety, nebo screeny?

Jako hlavní rozdíl mezi předokenními a screenovými roletami můžeme uvést, že zatímco předokenní rolety jsou vyrobeny z pevných lamel (plastových či hliníkových), screeny tvoří tkanina. Od toho se také odvíjí vlastnosti obou typů.

Screeny patří mezi stínicí techniku, která částečně propouští světlo zvenku, nabízí tedy přirozené světlo a čerstvý vzduch v koupelně, ale zároveň chrání vaše soukromí. Tkanina, ze které jsou screeny vyrobené, je samozřejmě dostupná v různých barvách a motivech, proto stylově zapadne do každé koupelny.

Předokenní rolety oproti screenovým dokážou místnost dokonale zatemnit, izolovat teplo i hluk. Z jejich dalších předností nelze opomenout ani zabezpečení vašeho domu. Přestože rolety nepatří mezi certifikované ochranné prvky, dokážou účinně chránit vaše okna před nepříznivým počasím i před zloději.

Rolety i pro vaši koupelnu

Tak už víte, které rolety nejlépe zapadnou do vaší koupelny? Pokud se stále rozhodujete, zda budou rolety to pravé pro vás, podívejte se na kvalitní stínicí techniku značky Minirol od výrobce BUILDING Shutter Systems. V případě dotazů neváhejte kontaktovat obchodního zástupce, který rád zodpoví všechny vaše otázky a vytvoří vám cenovou nabídku přesně na míru.