I letos o vítězích v šesti soutěžních kategoriích soutěže Dřevěná stavba roku rozhodne široká veřejnost a odborná porota. Podpořit svým hlasem dílo, které vás nejvíce zaujalo, můžete i vy. Všichni hlasující, kteří budou hlasovat v každé soutěžní kategorii, se navíc automaticky zařazují do soutěže o dvoudenní pobyt ve srubu v Apartmánech na vršku. Hlasování probíhá od 6. 3. do 22. 3. 2023. Výsledky letošního ročníku budou oznámeny na slavnostním vyhlášení na konci dubna.


Hlasující mohou hlasovat ve všech šesti soutěžních kategoriích: Malé dřevěné konstrukce – realizace, Velké dřevěné konstrukce – návrhy, Velké dřevěné konstrukce – realizace, Dřevěné budovy – návrhy, Dřevěné budovy – realizace, Dřevěné interiéry – realizace. Spolu s veřejností hodnotí díla i odborná porota. Ta je složená z jedenácti odborníků z oblasti dřevěných konstrukcí, staveb, architektury a interiérového designu. Porotci jsou rozděleni do tří hodnotících skupin podle své expertízy – na dřevěné konstrukce, dřevěné budovy a dřevěné interiéry. Přihlášená díla hodnotí zejména podle úrovně jejich technického zpracování, inovativnosti a způsobu využití dřeva. Vítězné projekty z loňských let je možné si prohlédnout v galerii staveb.


Hlasujte a vyhrajte pobyt ve srubu

Hlasující, kteří udělí hlas ve všech šesti soutěžních kategoriích, mají možnost vyhrát romantický pobyt v areálu Akademie Libchavy na 2 noci se snídani, pro 2 osoby, v hodnotě 3 290 Kč. Srub je součástí ubytování v Apartmánech na vršku.