Speciály o bydlení

Na TvujDum.cz vybíráme témata, která vás nejvíce zajímají a připravujeme z nich speciály. Aktuální speciál naleznete v hlavním menu a všechny starší na této stránce.

Úsporné a komfortní bydleníÚsporné a komfortní bydlení

Chystáte se stavět a nevíte, jaký zvolit stavební materiál, aby váš nový rodinný dům poskytoval veškerý komfort a přitom byl úsporný? Speciál společnosti Ytong vám s rozhodnutím pomůže.

7.9.2009
Vánoční pohodaVánoce přicházejí...

Připravte si doma tu správnou vánoční atmosféru a konec roku i začátek nového oslavte jak se patří. Přinášíme pár rad a tipů jak zvládnout vánoční úklid, pečení i výzdobu a silvestrovské pohoštění.

21.11.2008
Okna pro každý důmOkna: Oči domu

Chystáte se k výměně oken či jejich renovaci a nevíte si rady s výběrem? Vše o oknech dřevěných, plastových i hliníkových, jejich výběru, montáži, údržbě i renovaci naleznete tu.

1.9.2008
Vodní svět - bazény a jezírka u vašich domůVodní svět

Toužíte po zahradním jezírku, nebo rovnou bazénu? Nevíte si rady s výběrem? Nebo snad už na zahradě bazén máte, ale nedaří se vám udržet v něm vodu čistou? Jak na to poradí tento speciál.

18.6.2008
Zahradní technikaíZahradní technika

Travní sekačky a závlaha – hlavní téma jara a léta a také tohoto speciálu. Dopřejte zahradě pravidelnou péči i dostatečnou závlahu a sobě šikovné pomocníky, s kterými půjde vše lépe a rychleji.

5.5.2008
Velké jarní tapetováníVelké jarní tapetování

Rozhodli jste se, že s příchodem jara oživíte i zašlé stěny vašich pokojů? Malovat je se vám už nechce, raději byste je oblékli do tapet? Pak to zkuste s naším speciálem.

7.3.2008
Refinancování - téma současnostiRefinancování - téma současnosti

Mnoho lidí se blíží ke konci fixačního období svého hypotečního úvěru – nastává tedy čas refinancování. Nalezněte s naším speciálem možnosti a typy úvěrů, s kterými lze staré úvěry refinancovat.

16.4.2008
RStavba domu krok za krokemStavba domu krok za krokem

Tomuto tématu se na TvujDum.cz věnujeme poměrně často. Není tedy divu, že to dalo na poměrně objemný speciál, který vám bude oporou při stavbě domu.

16.4.2008