Střešní tašky KM BETA se vyrábí z přírodních materiálů, vyznačují se velkou odolností vůči nepříznivým venkovním podmínkám a jsou použitelné i pro šikmé střechy s opravdu nízkým sklonem (již od 12°). Tradičně v tomto období navíc výrobce nabízí různé typy krytiny za zvýhodněnou cenu.

Střešní krytina a doplňky

KM BETA patří mezi nejoblíbenější značky střešních krytin u nás. Jde o ryze český materiál, který směle konkuruje i globálním značkám. Důvodem je především vysoká pevnost a odolnost materiálu, která je základem dlouhé životnosti střechy, a dále široký výběr barevných variant a povrchových úprav. Součástí střešního systému jsou zejména dva tradiční typy střešní krytiny: KMB BETA a KMB HODONKA.

Plochá taška pro moderní architekturu

Nejnovějším typem v sortimentu KM Beta je plochá betonová střešní krytina KMB ROTA. Tašky KMB ROTA jsou vyráběny osvědčenými technologiemi a dosahují prvotřídní kvality. O tom svědčí vzrůstající zájem realizačních firem, projektantů i koncových uživatelů o naše výrobky, který nás pasuje do role jednoho z největších výrobců střešní krytiny v ČR vůbec.

A něco navíc…

Střešní tašky KM BETA se vyrábějí v celkem sedmi barevných odstínech. Kvalitní povrchové úpravy jim zajišťují dlouhou životnost, rovnoměrnou barevnost v celé ploše a barevnou stálost. Kromě krytiny zahrnuje střešní systém KM BETA více než 50 doplňkových výrobků, které profesionálně řeší technické detaily i těch nejnáročnějších konstrukcí. Jako jediný výrobce v ČR nabízí betonové střešní doplňky. Oproti dosud používaným plastovým variantám mají totiž spoustu předností, především podstatně delší životnost. Zatímco životnost betonových doplňků činí až sto let, životnost plastových doplňků je jen přibližně třetinová. I proto může KM Beta nabídnout zákazníkům na betonové doplňky záruku stejně dlouhou jako u základních střešních tašek, a to 30 let!

Více na www.kmbeta.cz