Představujeme vám čím dál populárnější akumulátorové vysavače. Zlikvidují větší či menší drobky vzniklé při vaření večeře, kterou hravě nachystáte pro rodinu i návštěvu. Odpovídající kvalitu potravin slibuje velká chladnička a multi kuchyňský přístroj zase pomůže s přípravou. A kdyby se někdo hodně opozdil, ohřejete mu večeři v mikrovlnce. Jeho chyba, že už pak s vámi nestihne oblíbený pořad v telce.

Víte, jak funguje chladnička?

Zdroj: Youtube

Perfektní pořádek poprvé

Akumulátorový tyčový vysavač HF9 značky Hoover zvládne všechno: špínu z podlah, prach z nábytku i ze stropu. Nabitý bude pracovat až 30 minut (s použitím druhé baterie až 60 minut). Motor o výkonu 350 W slibuje sací výkon 63 AW v běžném režimu a víc než dvojnásobek v turbo režimu. Používání usnadní LED displej na rukojeti, a abyste nepřehlédli ani smítko, od toho je LED osvětlení na podlahové hubici. Tu lze navíc sklopit o 90 stupňů a zároveň otočit o 180 stupňů.

Perfektní vysávání podruhé

Další novinku zastupují tyčové vysavače Electrolux 700, které vás potěší minimálně pětkrát.

  • Váží jen 2,2 kg, a to včetně univerzální podlahové hubice.
  • Vybírat můžete ze čtyř modelů: Hygienic ve verzích Allergy a Wet, Animal pro rodiny s domácími mazlíčky a Ultimate pro všechny, kdo potřebují luxovat tvrdé podlahy í koberce.
  • Oceníte maximální sací sílu až 95 W.
  • Všechny tyčové vysavače této řady jsou vyrobené minimálně z 60 % z recyklovaného plastu.
  • Ruční jednotka vydrží v zápřahu na jedno nabití až 50 minut.

Telka pro všechny generace

Nové MiniLED televizory Hisense U8KQ mají antireflexní obrazovku s kvantovými tečkami, obnovovací frekvencí 144 Hz a nový typ diod MiniLED Pro. Na ty zvlášť upozorňujeme, protože slibují ještě dokonalejší detaily. Potěší také zvuk - externí audiosystém jde bezdrátově připojit přes standard WiSA. A proč bude bavit i gamery? Má dvojnásobnou obnovovací frekvenci obrazovky a 144Hz Gameing Mode PRO. Podporuje širokopásmový standard WiFi 6E, jde ovládat hlasem a ještě se prodává ve třech velikostech úhlopříčky: 55, 65 a 75 palců.

Mikrovlnka, která se sama čistí

Nové vestavné mikrovlnné trouby Mora s výkonem 1200 W se dají instalovat do všech skříněk (horních, dolních i bočních). Kromě tradičních programů ohřevu a rozmrazování v nich můžete také grilovat, upéct kuře nebo oblíbenou pizzu. Počítejte s 9 přednastavenými programy i bonusem navíc: parním programem, který snadno vyčistí vnitřek trouby. A podle toho, jak jste technicky založení, vybírejte ovládání knoflíkem a tlačítky, nebo pomocí dotykového panelu.

Co dokáže pár centimetrů

Širší ledničky jsou teď hodně v kurzu. Stačilo je zvětšit z klasických 60 na 70 cm, aby se vnitřní prostor nafoukl někdy dokonce až o 50 procent. Řeč je o vestavné kombinované chladničce Whirlpool SP70 T232 P: šířka 69 cm, výška 193,5 cm a objem až 400 litrů. Technologie Total NoFrost šetří čas, už ji nebudete odmrazovat. V chladicí části je jedna zásuvka s regulací vlhkosti (na ovoce, zeleninu), další takzvaně nulová zásuvka se hodí na maso a ryby a třetí zásuvka s běžnou teplotou se šikne na potraviny, které potřebují méně chladu.

Zaujalo nás: Nové chladničky se chlubí prestižním designovým oceněním Red Dot Design Award.

Kuchyňský triatlon

Víceúčelový spotřebič Catler FG 403 Food+ je něco jako kuchyňský triatlonista, kombinuje totiž mlýnek na maso, krouhač i šnekový odšťavňovač. Mlýnek na maso zvládne připravit základ na karbanátky, sekanou, ale i domácí klobásky. Pomalý šnekový odšťavňovač využijete pro zdravé šťávy (díky nízkým otáčkám zachová maximum živin). A čtyři krouhače zpracují zeleninu, včetně brambor na bramboráky, parmazánu nejen do salátů a připraví třeba i mrkvové pyré. Tak dobré, že ho budete dětem ujídat. Raději ho rovnou nachystejte více.

Zdroj: Hoover, Electrolux, Hisense, Mora, Whirlpool, Catler