Největší český odborný veletrh střešních krytin, materiálů, doplňků, řemesla a služeb pro stavbu a renovaci střech začíná na Výstavišti v Praze-Holešovicích již 29. ledna. Spolu s ním tradičně proběhne i 5. ročník doprovodné výstavy Úspory energií a obnovitelné zdroje. Prostor na ní dostanou firmy zabývající se zařízeními a systémy pro úsporu energií.

Kromě stánků firem se návštěvníci na výstavě mohou těšit také na bohatý doprovodný program. Ten bude na 11. ročníku skutečně pestrý – laické návštěvníky jistě zaujme hlavně bezplatné poradenství na téma střechy a také z oblasti úspor energií.

Uprostřed střední haly se bude tyčit model Eiffelovy věže. Velkou zajímavostí je Tegularium Richarda Mlýnka - sbírka střešních krytin, které se používaly během celé historie lidstva. Probíhat budou také soutěže o ceny – tou hlavní je každý den jedna střecha na rodinný dům zdarma.

Doprovodný program se ale zaměří i na odborníky, studenty odborných škol, bytová družstva či představitele veřejné správy a krajské samosprávy. Ve dvou přednáškových sálech budou po všechny tři dny probíhat přednášky a semináře, které se tematicky zaměří na střešní krytiny a dřevěné stavební konstrukce.

Přijďte se podívat na 11. ročník veletrhu STŘECHY PRAHA, který se uskuteční 29. - 31. 1. 2009 na Výstavišti v Praze-Holešovicích. Otevřeno bude ve čtvrtek 29. 1. a v pátek 30. 1. od 9 do 18 hodin, v sobotu 31. 1. od 9 do 17 hodin. Více informací najdete na www.strechy-praha.cz.