Solární střešní tašky Generon jsou výsledkem náročného výzkumu a vývoje. Dokázali jsme integrovat fotovoltaické články přímo na povrch betonové tašky a snížit náklady na elektrickou energii.

Solární panel (IN-ROOF) je jedinečné systémové řešení 2 v 1 - střešní taška a solární systém v jednom. Nezpůsobuje významnou dodatečnou váhu střešní konstrukce a ani nenarušuje estetickou jednotu budovy, poskytuje krycí obraz, který splývá s texturou střešní krytiny.

Podívejte se na střešní systém Terran Generon z ptačí perspektivy

Zdroj: Youtube

Garantujeme

Jsme přední výrobci střešních tašek. Rodinná značka Terran uznávaná na trzích v 9 zemích chrání střechy přibližně 24 000 rodin. Díky kombinaci stoleté zkušenosti s výrobou tašek a našim inovacím můžeme poskytnout 20 letou garanci a výkon (80 %) na solární střešní tašky a současně 50 letou garanci na naše další betonové výrobky.

V jednoduchosti je síla

Instalace je jednoduchá, efektivní, rychlá a bezpečná. Solární články jsou integrovány do povrchu jednotlivých střešních tašek tak zvláštním způsobem, že jejich instalace a vzhled jsou téměř stejné jako u tradičních střešních tašek. Původní ochranná funkce střechy je tak zajištěna po celé ploše střechy.

Navíc nadále poskytujeme voděodolné a nepromokavé krytí

Díky našim střešním taškám nadále získáváte vodotěsný a nepromokavý plášť. Vodotěsné a nepropustné krytí je takové krytí, které zabrání vniku významných srážek. Jednoduše řečeno - vlivem tlaku větru se pod krytinu může dostat pouze určité množství srážek (jako např. prudký déšť nebo prachový sníh), které je však přirozeným větráním zcela odstraněno a jeho dočasná přítomnost nepoškodí konstrukci.

Spojte se s námi

Odpovídáme vám už nyní na https://www.generon.cz/casto-kladene-otazky
Máte další otázky? Zavolejte + 420 547 122 120.
Potřebujete konkrétní data? Napište https://www.generon.cz/zadost-o-nabidku.

Dopřejte si střechu, která se bude líbit slunci a vám sníží náklady na elektrickou energii.